Mest Eftersøgte


Træ:  

 Personer, der er vanskelige at finde frem til

Rasmus Vilhelm Jørgensen - udvandret til amerika og hvad så?

Hvor blev han af?
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Arbejdskarl Rasmus Vilhelm Jørgensen
Hvor kom Anders Jensen Skaaning fra?

Jeg søger oprindelsen på den Anders der bliver gift så det passer med fødslen af det første barn jfr. FT-1787 og ikke mindst hendes død i 1777 og datoen for det nye ægteskabs indgåelse. Denne Anders er fra Gundslev og Maren/Karen er enke. Der fødes 2 Anders'er i Gundslev i 1731-1733 - ingen hvis far hedder Jens. Gode råd og vink med en vognstang modtages med kyshånd :)
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Gårdmand Anders Jensen Skaaning
Hvor dør Maren Jensdatter henne?

Den Maren Jensdatters der dør i Sillerslev 5. maj 1879 har en afdød mand ved navn Lars Sørensen, og den Maren Jensdatter, født i Ø. A., der ses gift og boende i Karby ved FT 1870 og 1889 er heller ikke den rigtige.

Hvad bliver der af vores Maren Jensdatter?
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Maren Jensdatter
Hvor kommer han dog fra?

Christian Ditlev Ammitzbøll er en svær mand at finde aner til.

Mormonerne omtaler hans fødested Hattenberg / Hardenberg --> Hattenberg i DK har aldrig eksisteret

Hardenberg, tysk adelsslægt, oprindelig fra egnen omkring Hannover. En gren af slægten indvandrede til Danmark, hvor den nævnes første gang i 1340. Den danske slægts storhedstid lå i 1500-t., da den kom til at tilhøre den danske højadel, og flere medlemmer opnåede betydelige embeder inden for statsadministrationen. Den danske linje uddøde på mandssiden med rigsråd Erik Hardenberg (ca. 1534-1604).

Mormonerne kunne dog have tydet forkert og fødestedet kunne være godset Hardenberg, syd for Sakskøbing. Oprindelig blev godset opført i 1367 med navnet Krenkerup, dette navn havde stedet frem til 1774 hvor det herefter hed Hardenberg helt frem til nyere tid hvor det igen fik sit oprindelige navn.

Skoleholdere havde det som præster, de tog et tilnavn, ofte bynavn. Det kan være forklaringen på at CD er så svær at finde. Jeg har dog ikke været i stand til at identificere hvor han var tidligere.

Navnet Ammizbøll stammer fra byen Ammitzbøl in Østed sogn i det gamle Koldinghus Amt. Jeg har dog ikke været i stand til at linke ham til en af de 4 grene.

Ved du hvor han kommer fra, hvem der er hans aner?
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Skoleholder Christian Ditlev Ammitzbøll
Troels Jensen Fonnesbech "uægte" datter (Løst)

Før Troels emmigrerede til Australien fik han en datter (udlagt som barnefar) - jeg leder efter fødslen og efterslægten. Er der nogen der ligger inde med data? Navnet er fra den Australske slægt - leder i Viborg og Ringkøbing.
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Marie Leonie Jensen
Hvor dør Indsidder Kristian Hansen henne? (Løst)

Indsidder Kristian Hansen blev født uægte som søn af fruentimmer Inger Christensdatter i Rørbæk, Sakskøbing sogn. Han blev konfirmeret i Engetofte sogn i 1848 og blev viet samme sted d. 11 mar. 1860 til Magdalene Rasmussen. De fik 3 fælles børn, den første søn udenfor ægteskab. Kristian omtales som afdød ved datteren Karen Marie Hansen's konfirmation i 1876 og Magdalene er enke ved FT-1870. Han er altså død før 1870.
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Indsidder Kristian Hansen

 Uidentificerede billeder

Jensen Klanen (eller Vosborglille): Hvem er disse børn?

Der er nogle lighedstræk til pigerne på børnehjemmet Vosborglille, men ikke noget jeg kan validere selv. Alle indikationer er af interesse
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Uindentificeret gammelt barne billede - Jensen Klanen    
Jensen Klanen: Hvem er disse 3 søde små piger?

Jeg tror igen at det er Søren Andreas Jensen og Thora Knudsens piger - måske er pigen yderst til højre Ruth?
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Uindentificeret gammelt barne billede - Jensen Klanen    
Skaaning-Klanen: Børn af 40-50 generationen, hvem er resten af børnene?

Det er næsten nød til at være fætre og kusiner - hjælp :)

Hjemmesiden drives af The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 12.3, forfattet af Darrin Lythgoe © 2001-2020.

Opdateres af Susanne S. Skaaning.