Kategori

Hot Universel Bil-Bil Arrangør Bagagerum Bagsædet Opbevaringspose Mesh Net Lomme, Taske

Nyhed

kr61.91

kr68.79

-10 %

På lager

Tags: klip opel, alarm system peugeot 307, ne73 peugeot, 206 sport, napkin box, 407 rustfrit stål, peugeot 406 vand, alle peugeot 3008, max lommetørklæde, bilen partner.

Bemærk: vi sender Den Farve Bil, Arrangør opbevaringspose tilfældigt, Håber du kan forstå.

Beskrivelse

Er du stadig plaget af rodet bil indre miljø.Vores produkt vil være den bedste arrangør for dig.Med stor kapacitet til også at omfatte mere, enestående holdbarhed til at fjerne bekymringer for at bryde eller faldende, er nemme at klassificere dine varer med 4 forskellige lommer, spænde design til at fremskynde installation, passer det til de fleste køretøjer.Dont vente.

Detaljer:

Størrelse: 46*89.5 cm

Farve: sort

Materialer: oxford stof

Funktion

MASSIV KAPACITET: organizer indrettet med 4 mesh lommer er 33,5 cm i højden, 90 cm i bredden , tre gange så stor som en almindelig en, der leverer stort rum til at opbevare madvarer og andre fornødenheder, og selv er i stand til at medtage 12 drikkedunke i sync

LANG HOLDBARHED: Den vedvarende arrangør vedtager oxford klud og holdbar mesh til at give tilstrækkelig bæreevne til at holde 12 flasker med kildevand.Den præmie, krog-og-loop fastgørelse plus spænde design gør den mere stabil og mindre tilbøjelige til at falde ned, hvis føreren smækker bremserne under kørsel

KLASSIFICERING & UNIVERSITY: 4 mesh lommer udstyret til at kategorisere dine spredning elementer.Arrangøren er perfekt til at blive installeret på sædet tilbage eller kuffert.

SYNLIGE DESIGN:i Modsætning til konkurrenterne med klud lommer besværligt at søge efter varer.Mens vores produkt er konstrueret med mesh materiale , som er bekvem for dig at se til målet uden kampe.

NEM OPSÆTNING: du skal Blot tilslutte den justerbare stropper fra nakkestøtter ,og klik derefter på den spænder for at sikre, at hvert sæde.

Pakke inkluderet:

1x autostol Tilbage Organizer

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Type Oxford Stof
Type Trunk Kasse / Taske

Skriv en anmeldelse

Hot Universel Bil-Bil Arrangør Bagagerum Bagsædet Opbevaringspose Mesh Net Lomme, Taske

Hot Universel Bil-Bil Arrangør Bagagerum Bagsædet Opbevaringspose Mesh Net Lomme, Taske

Bemærk: vi sender Den Farve Bil, Arrangør opbevaringspose tilfældigt, Håber du kan forstå. Beskrivelse Er du stadig plaget af rodet bil indre miljø.Vores produkt vil være den bedste arrangør for dig.Med stor kapacitet til også at omfatte mere, enestående holdbarhed til at fjerne bekymringer for at bryde eller faldende, er nemme at klassificere dine varer

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!