Kategori

180cm 6ft Kunstige juletræ med Metal Holder Basen Står for Hjem Stue jul indretning Xmas Party Behogar

Nyhed

kr57.61

kr72.04

-20 %

På lager

Tags: runde kunstig træ, kunstige juletræer sort, cristmas xmas træer, kunstige, kunstig xmas tree, lyse kunstig træ, kunstige stor xmas tree, kunstig træ dele, 7ft xmas træer, kunstige, xmas tree kreative, træer, kunstige planter.

Behogar 6ft Kunstige juletræ med Metal Stå for Hjemmet, Kontoret, stuen Xmas Ferie Part Dekorationer

Detaljer:

Kunstige juletræ: Denne kunstige Jule ferie træ ser gorgeous og saftig; der dekorerer dit hjem med ferie juble.Det er omkring 6 meter høj

Natural Udseende Og følelse: Vores kunstige grene ser ultra-realistisk og naturtro, grenene er tyk og fuld, vil dine gæster vil være sikker på det er den ægte vare

Ingen Rod: Lavet af en solid kuffert med tætte PVC nåle, kan du undgå de faldgruber af et rigtigt træ med ingen nedfaldne grannåle, sap, eller vand på dit tæppe

Nemt At Sætte Op: Du er nødt til at tage noget tid(30-45 minutter) for alle lodne grene til at komme ud, bare vride og bøje til at udfylde hullerne, og du vil få en frodig og fuld træet, det er nemt!

Holdbar Stå: Bygget til at udholde mange helligdage med dens robuste metal-base, og giver tilstrækkelig balance og støtte.Det er et ideelt valg for udendørs og indendørs brug

Produkt Beskrivelse:

Sørg for, at dine dage er muntre og lyse denne vinter med en kunstig ferie træ til at sætte fut i din stue.Vores kunstig træ er lavet af en solid kuffert med tætte PVC nåle til at give det et frisk skåret look, og du vil ikke have at bekymre sig om fyrrenåle at lave en rod på dit tæppe, eller om at skulle bære det ud til kantstenen, når festlighederne er gået.Simpelthen pakke træet op, og opbevar det på et sikkert sted, og det vil være klar til sjovere næste år, og året efter, og året efter!

Specifikation:

Materiale: PVC, metal

Højde: 180cm/70.87 tommer

Package:

1 x Kunstige juletræ

Bemærk:

For sin mest frodige og fulde form, har planer om at tage 30-45 minutter for at forme træet

Betaling >>

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT og alle større Kreditkort via en sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal ske inden 5 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter bestilling, bedes du vente et par minutter, og prøv igen.

Forsendelse >>

1. Ordren vil blive leveret inden 4 hverdage, efter fuld betaling er afviklet.

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre-adresse, så sørg for, at din ordre adresse er den samme som din leveringsadresse.

3. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4. Hvis du ikke modtage din forsendelse i gang, bedes du Kontakte Os, før du åbner tvist , vi wil check problemet, og give dig løsning i 24 timer.

Garanti >>

1. 6 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).

2. Defekte varer skal returneres inden for garantiperioden, skal Du fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

Retur & Refusion >>

1. Hvis varen er defekt, køber skal kontakte os inden du returnerer produktet.

2. Hvis køber ønsker ikke at returnere varen, vi vil foretage en hel eller delvis refusion baseret på den detaljerede situation.

Feedback >>

Vi forsøger vores bedste for at give vores kunder en glad shopping oplevelse.Kontakt Os for at løse dine problemer, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan give dig en løsning så hurtigt som muligt.

Lysende No
Model-Nummer kunstige juletræ 6ft
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Behogar
Vægt 3.6kg

Skriv en anmeldelse

180cm 6ft Kunstige juletræ med Metal Holder Basen Står for Hjem Stue jul indretning Xmas Party Behogar

180cm 6ft Kunstige juletræ med Metal Holder Basen Står for Hjem Stue jul indretning Xmas Party Behogar

Behogar 6ft Kunstige juletræ med Metal Stå for Hjemmet, Kontoret, stuen Xmas Ferie Part Dekorationer Detaljer: Kunstige juletræ: Denne kunstige Jule ferie træ ser gorgeous og saftig; der dekorerer dit hjem med ferie juble.Det er omkring 6 meter høj Natural Udseende Og følelse: Vores kunstige grene ser ultra-realistisk og naturtro, grenene er tyk

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!