Kategori

Yndefulde En Linje Navy Blå Høj Lav Chiffon Perlebesat V-Hals Kjoler til Brudens Mor Korte Ærmer Bryllup Part Kjoler Plisserede

Nyhed

kr483.10

kr847.55

-43 %

På lager

Tags: wed kjole 2019, små kjoler, xiaomi y9, tin kjoler, kjoler party fest, moder bruden kostume, kjole mor, bruden sæde, cocktail kjole kort, robe kvinder.

1, punkt omfatter ikke tilbehør såsom øreringe, halskæde, bryllup slør og krinoline petticoat (vist på billederne).Bud er for en kjole kun! 3, Før du bestiller, bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål.For at sende en besked, skal du klikke på linket "stil sælger et spørgsmål" i øverste højre hjørne af denne liste.Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24 timer.Hvis du ikke modtager et svar vær venlig at sende igen. 4, farven på de faktiske elementer, kan variere lidt fra ovenstående billeder på grund af forskellige edb-indstilling, tak for din forståelse. 5,størrelsen er målt ved hjælp af hænder, så det kan være en smule tolerance (1-3CM)

1. Forsendelse omkostninger: Klik på"Fragt og betaling"fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste dit land.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Din tilfredshed er af største betydning for os.

Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen eller tøjet er blevet gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet.Prøv på din kjole eller tøj så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, tøj eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Kære, desses af custom-made dem Alle ved håndsyning og de har brug for lang tid til transport, er der måske lidt pailletter/beading/crystal/fjer/blomster falder af, er det ikke hører til kvalitet spørgsmål, vær venlig at forstå det, vi vil gøre det bedste for dig, vi er sincerly håber, at du kan elske det, tak så meget!

1.Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og kunden, der er skræddersyet den færdige kjole, kan variere fra ca 1 tomme i den angivne målinger.

For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte.

2.Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

3. Returnering

Kontakt os inden for 7 dage efter modtagelse af din ordre.Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen.Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse.

Når vi har godkendt din anmodning, skal du sende varen indenfor 5 dage.

Tilbagebetaling vil blive returneret til dig fra www.slaegtsbog.dk direkte, skal normalt 7-20 dage

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

hvis du har spørgsmål,så spørg os før,vil vi svare dig inden for 24 timer.

Stof 100% Polyester
farve Custom made
Billede Type Reference Billede
Ærme Stil Almindelig
Dekoration Læg
Størrelse Custom made
Mærke weilinsha
Oprindelse Kina
Element Type Mor Til Bruden Kjole
De Faktiske Billeder No
Model-Nummer 4001064263401
Moq 1 Stykke
Forsendelse Aliexpress standard shipping eller som du anmoder om
Kjoler Længde Gulv-Længde
Silhuet A-LINJE
Mode Element årgang
Ærme Længde(cm) Kort
Produktion tid 10-15 dage
Lejlighed Bryllupsfest
Med indbygget Bh Ja
Stof Type Chiffon

Skriv en anmeldelse

Yndefulde En Linje Navy Blå Høj Lav Chiffon Perlebesat V-Hals Kjoler til Brudens Mor Korte Ærmer Bryllup Part Kjoler Plisserede

Yndefulde En Linje Navy Blå Høj Lav Chiffon Perlebesat V-Hals Kjoler til Brudens Mor Korte Ærmer Bryllup Part Kjoler Plisserede

1, punkt omfatter ikke tilbehør såsom øreringe, halskæde, bryllup slør og krinoline petticoat (vist på billederne).Bud er for en kjole kun! 3, Før du bestiller, bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål.For at sende en besked, skal du klikke på linket stil sælger et spørgsmål i øverste højre hjørne af denne liste.Vi vil besvare dine spørgsmål

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!