Kategori

Favordear 2019 Quinceanera Perlebesat Sweet 16 Kjole Vestidos De 15 Anos Cap Ærmet Grønne Bourgogne Quinceanera Kjoler Party Dress

Nyhed

kr362.36

På lager

Tags: kjole kvinde, kegle perle caps, små kjoler, relynda bolden kjole, tin kjoler, Bolden Kjole, quinceanera kjole, foredragsholdere party kjoler, robe kvinder, indretning quinceanera.

CO ' S Brude-Hus er et internationalt mærke af brudekjole, som er etableret i 2006.Hvert år flere millioner kjoler sælges i det globale salg.Vi ejer og har kontrol over alle aspekter af forretnings -, fra produktion til design /kvalitet, kontrol og salg,der giver os mulighed for at enture, at alle produkter er af høj kvalitet.

Den gratis fragt er Kina Post Air Mail,Som leveringstiden er altid omkring 30-60 dage, også er ustabile,nogle gange er hurtigt, men nogle gange er langsom.Så nogle gange kan resultere i forsinkelse.Bemærk gurantte, at du har nok tid til at vente på pakken .

Prisen er kun for billedets farve, Hvis du har brug for at customzied, bedes du kontakte os først .

KØBER Vis

A. Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne).Bud er for en kjole kun!!!

B. Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

C. Kjole Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse, Farve, (Ingen Ekstra Omkostninger)

D. giv mig din nøjagtighed størrelse og farve, når du placerer en ordre, og jeg er meget glad for at behandle vender tilbage når det er nødvendigt ,for at gøre den kjole passer meget med dig !

E., Før du bestiller, bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål.For at sende en e-mail, skal du klikke på linket "Stil sælger et spørgsmål" i øverste højre hjørne af denne liste.Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24-48 timer.Hvis du ikke modtager et svar bedes du sende din e-mail.

♥ Lille Farve forskel kan ikke undgå, det er virkelig exsited mellem model foto, på skærmen og den rigtige kjole, du får.Prøv at forstå det.

♥ Vores farve nedenfor er ret omfattende, I for at undgå nogle små fejl på den farve, du havde bedre at vælge din foretrukne farve i vores farvekort og fortælle os NOGET.Hvis der ikke har, kan du efterlade os en besked...

For Standard Størrelsen, System, standard størrelse er OS, størrelsen .

F.EKS:Hvis du vælger størrelse 8, ville systemet være OS i størrelse 8,Buste:90cm, Talje:72cm, Hofte:98cm,Hule til hem:150 cm, Højde:165 cm. (Bemærk, at normalt, vil vi tilføje 5-10cm sko hæl for dig, hvis du har specielle situation, bedes du llet os vide, før du placerer ordren.)

Ellers, kan du måle dig selv som model i vores butik, så fortæl os om din specifikke størrelse.

1 inch=2.54 cm

For Eksempel:

Size enhed: cm eller tommer

1. Fuld Bust = 37 inches

2. Talje = 28 inches

3. Hofter = 40 cm

4. øvre bust =

5. under buste =

6. Brystvorte til Brystvorte =

7. Skulder til Skulder =

8. Længde, skulder til bryst =

9. Front Længde, Skulder til Talje =

10. Ydre Ben = (fra talje til gulv med sko på)

11. Højde = (fra top til gulv uden sko)

12. Kjole farve =

A:Ordrer annulleres inden for 24 timer.Du vil nyde fuld refusion.

B:Ordrer annulleres inden for 1-3 dage, skal du betale 50% af de samlede penge til gratis fragt elementer.Der er for vores stof og det tidlige fase produktioner omkostninger.Forstå venligst!!!

C:Ordrer annulleret efter 3 dage, behøver kunderne til at betale 70% af den samlede penge for gratis fragt elementer.

D:Ordrer annulleres, efter den er blevet færdig, kunderne nødt til at betale 90% af købsprisen.

E: Ordrer annulleres, efter at det er blevet sendt ud allerede,at det ikke længere ville blive annulleret.

1.Vi har lavet den kjole 95% svarer med billeder, hvis du sind og anmodning 100%, så skal du ikke placere en ordre fra os.

2. Kunderne fra Brasilien, bedes du fortælle os, at du CPF INGEN( der er for told).

3.Kina Post Air Mail er billige og langsom, den normale leveringstid er 25-60 dage.Hvis du har brug for de elementer, der i kort tid, skal du ikke vælge det.Også levering tid er ikke specifikke og ustabile, nogle gange er måske længere end 60 dage, specielt for russisk, Brasilien, Israel og så videre.Forstå venligst!!!

4.Størrelsen og farven kan ændres inden for 24 timer frit,at køberne er nødt til at betale 50% af de produkter, pris hvis du ønsker at ændre dem inden for 1-3 dage,efter 3 dage, at det ikke ville blive ændret noget mere.

5.Vi vil gøre vores bedste for at gøre kjolen for dig.Men hvis du gav os den forkerte størrelse, som ikke er egnet for dig selv, og ikke kan lide det, når du har modtaget det, men der er ikke nogen problemer med kvaliteten, kan de vende tilbage, ville ikke acceptere.

6.Købere bør bære told skat på jeres lande.Vi kan garantere, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at undgå det, men vi kan ikke love at for hver parcel.Det ville ikke være acceptabelt at hæve tvister og vil vende tilbage med fuld penge tilbage til dig, hvis du blev bedt om at betale dit lands told skat.

1.Alle de kjoler vil blive lavet som over 95% ens som picuture,hvis du anmoder om 100% samme som det billede,du dont gøre betaling.

2.vi er en ærlig fabrik,vil vi tjekke alle vores produkter,Vi garanterer god kvalitet og hurtig levering,vi direkte at sælge vores kjole til kunder,så du kan få vores kjoler i en lav pris.

Mærke Favordear
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Ærme Stil Cap Sleeve
Mode Element Candy Farve
Materiale Polyester
Kjoler Længde Gulv-Længde
Model-Nummer QC-001
Dekoration Broderi
Med indbygget Bh Ja
Halsudskæring Tunget
De Faktiske Billeder Ja
Element Type Quinceanera Kjoler
Silhuet Bolden Kjole
Lejlighed Quinceanera
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stof Type Tyl

Skriv en anmeldelse

Favordear 2019 Quinceanera Perlebesat Sweet 16 Kjole Vestidos De 15 Anos Cap Ærmet Grønne Bourgogne Quinceanera Kjoler Party Dress

Favordear 2019 Quinceanera Perlebesat Sweet 16 Kjole Vestidos De 15 Anos Cap Ærmet Grønne Bourgogne Quinceanera Kjoler Party Dress

CO ' S Brude-Hus er et internationalt mærke af brudekjole, som er etableret i 2006.Hvert år flere millioner kjoler sælges i det globale salg.Vi ejer og har kontrol over alle aspekter af forretnings -, fra produktion til design /kvalitet, kontrol og salg,der giver os mulighed for at enture, at alle produkter er af høj kvalitet. Den gratis fragt er Kina Post Air Mail,Som

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!