Kategori

2021 Foråret Bohemia Silke Tørklæde Sjal Store Torv Mode Hoved Tørklæder til Kvinder, Damer Gaver 88x88cm

Nyhed

kr110.43

På lager

Tags: hijab, hoved tørklæde, SILKE, 100 silke, sjal, silke tørklæde, faux pashmina tørklæder, Tørklæde, brand sjal, bridal hijab.

Materail: 100% Silke Satin

Størrelse:88x88cm(+-1-2cm)

Kanter: Hånd Rullet

Forsendelse:

1. Alle varer vil blive sendt inden for 3 arbejdsdage .Den shippng tager omkring 10-35 dage af kina post, luftpost,EMS for 5-8days,DHL for 2-5 dage.

Ordren vil blive erklæret som gave og lavere værdi for at eliminere og reducere din brugerdefineret skat, og det er nemt at tilpasse procedure.

2.Forsendelse Omkostninger: Klik på "Forsendelse og emballage" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

3.Told: Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe

Hvis du har budt på mange punkter fra os i en tid , vil vi kombinere dine forsendelser og giver dig en lille rabat.

Hvis det produkt, du har modtaget, er beskadiget, bedes du tage aphoto af den og sende til vores e-mail.Hvis produktet er meget beskadiget, en fuld refusion eller en ny udskiftning er ok.Men udskiftning skal du til at byde en anden post fra os ,så vil vi sende dem til jer sammen.Ellers er du nødt til at betale for forsendelse af denne erstatning.

Feedback:

Alle de positive feedbacks er værdsat .

Hvis du er tilfreds med vores service og produkter, kan du efterlade os en positiv feedback.Og vi vil gøre det samme for dig.

Hvis du har problemer, bedes du kontakte os først, i stedet for at lade negativ feedback.Bare en negativ eller neutral feedback, vil ikke løse problemet.

Stole på os, at vi kan løse problemet med en satisfational måder.

Tørklæder Type Tørklæde
Tørklæder Længde 80-100cm
Kanter Hånd rullet
Størrelse 88x88cm
Stil Mode
Navn På Afdeling Voksen
Element Type Tørklæder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn KVINDER
Mønster Type Udskriv
Model-Nummer CL032100612
Mærke SKWJX
Materiale 100% Silke Satin

Skriv en anmeldelse

2021 Foråret Bohemia Silke Tørklæde Sjal Store Torv Mode Hoved Tørklæder til Kvinder, Damer Gaver 88x88cm

2021 Foråret Bohemia Silke Tørklæde Sjal Store Torv Mode Hoved Tørklæder til Kvinder, Damer Gaver 88x88cm

Materail: 100% Silke Satin Størrelse:88x88cm(+-1-2cm) Kanter: Hånd Rullet Forsendelse: 1. Alle varer vil blive sendt inden for 3 arbejdsdage .Den shippng tager omkring 10-35 dage af kina post, luftpost,EMS for 5-8days,DHL for 2-5 dage. Ordren vil blive erklæret som gave og lavere værdi for at eliminere og reducere din brugerdefineret

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!