Kategori

Ionizador de agua VA-31 Agua Alcalina agua para alcalina y agua ácida para tratamiento de salud e higiene

Nyhed

kr672.08

På lager

Tags: indsæt tnmg 160404, formen sæbe stempel, plast podning, cup sanitære, medical grade silicium menstruationskop, kop pleje, ct3000, skrivebord kvinde, borehullet kamera, stik ibc.

Den ionizer VA-31 Alkalisk Vand ® producerer ioniseret vand (alkaline) ved elektrolyse, og så det vand, får det negativ ladning.Indeholder dækning med 2 elektroder, kande og skål af kaolin lægemidler.Det er, bærbare, du er nødt til at udfylde de to beholdere med vand, og sæt den til el-netværket (bruger omkring 6 WATT).Forberede 1 liter af alkalisk vand pH 9-9,5 og 0,5 liter surt vand, pH 3-4 i 10 minutter.

Lille, enkel og økonomisk, den ionizer VA-31 Alkalisk Vand ® med elektrode af titanium er særlige for udarbejdelsen af ioniseret vand (Basisk Vand og Surt Vand).Det anvendes i behandling og forebyggelse af mange betingelser, der er beskrevet i vejledningen.

- LAVET I SPANIEN.

- TUSINDVIS AF LITER.EN ENKELT BETALING.

- INGEN FILTRE.UDEN RESERVEDELE.UDEN INSTALLATION.

- UNIKT PRODUKT. 2 ÅRS GARANTI

- ELEKTRODE AF TITANIUM

- PLAST UDEN BPA

- GLAS KAOLIN LÆGEMIDLER

- SIDEN 2004.

2-års garanti.

Pakken indeholder:

Ionizer VA-31 Alkalisk Vand ®- 1.

Glas af kaolin - 1 a.,

Garanti - 1.

Strimler af lakmus til måling af pH - 5.

Brugermanual - 1 a..

Basisk vand er en naturlig antioxidant, der fremskynder processer i organismen, regulerer blodtryk, forbedrer optagelsen af mad, styrker immunforsvaret og hjælpe dig med at tabe vægt, og meget mere!

Alkaline vand er også kendt som aktiveres af vand, vand eller hærdet.Den aktive brint reagerer med aktivt oxygen (anses for at være en årsag til mange lidelser) til at skabe vand, og derefter skubbe det ud fra din krop.Den rigdom af aktiv brint kan opnås kunstigt ved en reduktion af vand-elektrolyt.Drikkevand, der er elektrolytisk reduceret (ORP - 300 mV) tidende gør den helbredende effekt forøgelse.Flash-tromlen ud af det vand, der produceres ved elektrolyse.

Den basisk vand hjælper med at tabe sig, regulere stress, at befri kroppen af toksiner, fjerne fedtsyrer, kolesterol-og meget mere.Den Ionizer VA-31 Alkalisk Vand ® er fremstillet i Spanien.

Den ioniseret vand, syre, som følge af den proces af elektrolyse har mange anvendelsesmuligheder.Bremser de biologiske processer i kroppen, der stabiliserer blodtrykket, beroliger nerver, forbedrer søvn og reducerer smerter i leddene.Skyl munden med sure vand efter måltider slippe tandsten, forhindrer, at blødende tandkød og til at desinficere munden.Det sure vand til at desinficere effektivt bandager, undertøj, sko, fødevarer, frugt, grøntsager, bygninger eller jord.Repræsenterer en hurtig lindring af forkølelse og ondt i halsen i løbet af forkølelse.Lindrer diarré.Det er let at forberede surt vand med pH=4,5, der kan bruges til at rense i stedet for forskellige kemikalier.Ligeledes surt vand, har en positiv ladning omkring 500-600 mv, som øger dens effekt.

Omfanget af indekset for pH varierer fra 0 til 14 enheder.Den neutrale vandhanen har en pH-værdi=7.0. Under denne sats, vandet har en syrlig karakter.Typisk er det, der anvendes i surt vand med pH=2,5–5,5. Til at desinficere vand kan blive endnu mere sur, pH=1,5/2,0.

Videnskabeligt sure vand kaldes anolyte.

Den ioniseret vand fremstilles ved elektrolyse, er opdelt i basisk vand og surt vand.Surt vand har en pH-værdi på 4 eller lower.By at behandle overfladerne med en pH så lav, mere end 99% af alle vira og bakterier dør.Og, det bedste af det hele er, at det er et produkt, der er naturlige og uskadelige.Den ioniseret vand er også brugt til at desinficere kroppen, næse, mund, hænder og forebygge influenza og forkølelse.

En undersøgelse udgivet af ITEL Spanien - teknisk Institut for rengøring

"på grund af deres egenskaber, ioniseret vand virker 3125 gange hurtigere end klor, og er 184 gange mere effektive..."

"Det er blevet godkendt af environmental protection agency (EPA) i usa.UU som et biprodukt af kontakt med fødevarer.Dette system begyndte at blive brugt i EE.UU og er meget udbredt på hospitaler, sundhedscentre, skoler, boliger, hoteller og fødevareindustrien."

"Tilskrives den ioniseret vand følgende egenskaber: Antibakteriel, sterilisering, virucidal, antimikrobiel og deodorant"

Effekt (W) 40
Type Ionizer
Vand Udbytte(Liter/Minut) 0.1
Installation Køkken/Tabel
Bruger Kande
5-Trins Filtrering No
Certificering CE
Funktion Indirekte Drikke
Mærke VA-31 Agua Alcalina
Materiale Titanium
Vandbehandling maskine Type Vand Kande
Tid til markedet 2009
Vand-Kvalitetskrav Kommunale Vand
Oprindelse ES(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Ionizador de agua VA-31 Agua Alcalina agua para alcalina y agua ácida para tratamiento de salud e higiene

Ionizador de agua VA-31 Agua Alcalina agua para alcalina y agua ácida para tratamiento de salud e higiene

Den ionizer VA-31 Alkalisk Vand ® producerer ioniseret vand (alkaline) ved elektrolyse, og så det vand, får det negativ ladning.Indeholder dækning med 2 elektroder, kande og skål af kaolin lægemidler.Det er, bærbare, du er nødt til at udfylde de to beholdere med vand, og sæt den til el-netværket (bruger omkring 6 WATT).Forberede 1 liter af alkalisk vand pH 9-9,5 og

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!