Kategori

OKAYOASIS Elegant Dame Mini Kjole Sexet Halterneck Hals, Ærmer og Ryg-Natklub Sort Bodycon Kjoler 4 Farve

Nyhed

kr56.01

kr67.50

-17 %

På lager

Tags: sort kjole sommer, sort top women, sort ring kvinder, sort tshirt, sort kjole-gulvtæppe længde, sort casual kjole, sort bodycon kjole, kjole sommer, sort kvinder, sort kort kjole.

OKAYOASIS Elegant Dame Mini Kjole Sexet Halterneck Hals, Ærmer og Ryg-Natklub Sort Bodycon Kjoler 4 Farve

Læs før køb:

1.

Ønsker at finde ud af mere om Dame Vinter Kjole?Så besøg maclove websted om, hvordan at vælge den bedste engros sexet lingeri og sexet festtøj til dig selv eller dine venner.

Billederne er kun til reference, der måske er lidt forskelle på forskellige skærme.Tag virkelige objekter som standard !!!!

1 .Engros: Vi leverer alle former for mode kjoler,og Jul kostumer,Halloween kostume,animal kostumer,politi cotume,fransk kostume, babydoll, bikini sæt, mænd kvinder, ladies' trusse, teddy, garter set& corset, plus size og queen size, sexede Jule-lingeri, osv.

2. Kan du direkte bestille online.Hvis du er interesseret i nogen emner eller placere en ordre hos os, så tøv ikke med at kontakte os.

3.

Materiale

Polyester+Spandex

Betingelse:

100% brand nye, aldrig havde før, pakket i plastpose.

Størrelse

S,M,L,XL,XXL,XXXL

Farve

Som Vist

Pakning

1PC/Plast pose

Vask

Ikke maskinvask, ikke klorblegning, ikke strygejern, ikke tør-ren, luftning

For

OEM er accepteret

Forsendelse

CPAM,DHL,TNT,EMS,UPS,Fedex

Betaling

Kredit kort,Bank Overførsel og western union

Leveringsdato

Inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling

Minimum ordremængde 1 Stykke

Oprindelsessted

Fujian I Kina

4. Køber har selv ansvaret for forsikring, de føler, er nødvendig.

1.Om den Lokale skatter og told

Lokale skatter og told, der kan være opstået i nogle lande, og de er ikke medtaget i de beløb, der vises.Køberen eller modtageren af forsendelsen er ansvarlig for alle sådanne skatter og afgifter.Vores produkter sælges over hele verden, og vi kan ikke garantere, at de opfylder kravene for import af hvert land.Hvis du er i tvivl, kan du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor forud for bestilling.

2. Sådan får mindre skat eller gratis ved import?

Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.For at sikre, at du modtager din ordre mindre skat eller gratis ved import, vil vi erklære det som en GAVE, eller PRØVE med en lavere værdi.Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.Hvis nødt til at bruge den sande værdi, eller andre ønsker, bedes du skrive de oplysninger ned, som om de Noter, når du er Færdig for.

Vægt:

Størrelsen kan være 2cm/1 tomme unøjagtighed på grund af hånd foranstaltning; Farven kan være lidt anderledes på grund at overvåge, tak for din forståelse!

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 2-5 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

2. Gratis Forsendelse Til Hele Verden

3. FPO-APO/DPO ' en Forsendelse

Vi undskylder, at P. O. Kasser og militære adresser (APO, FPO) ikke kan leveres.For OS territorier, du efterlade en kommentar, når du afgiver ordren.For eksempel, hvis du var i Guam, Puerto Rico, kan de angive, Guam, Puerto Rico i landet afsnit.Kunder fra Brasilien bør efterlade en besked om at give os din 11-cifret CPF som din brugerdefinerede behov for det.

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.

Hvis du vælger hurtig forsendelse, skal du huske at forlade dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

Vi vil give en fuld refusion, hvis den vare, du har modtaget er forskellig fra beskrivelsen.

En Tilbagebetaling vil blive givet efter vi har modtaget den tilbage element kvaliteten fin.Du bedes kontakte os, før du sender nogen varer tilbage.

Afsenderen skibsfart omkostninger, der ikke vender tilbage, og tilbage forsendelsesomkostninger skal betales i din side.

Tak for dit overveje os.

Betaling måder
Stil
Dekoration INGEN
Mærke OKAYOASIS
Online salg Mini Kjole 2017
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Mønster Type Solid
Emballage
Talje Naturlige
Kjoler Længde Over Knæ, Mini
Materiale Polyester
Halsudskæring Halterneck
Model-Nummer ML19777 Mini Kjole
Længde Above Knee Length Mini Dress
Størrelse
Silhuet Jakke
Køn
Ærme Stil Off Skulderen
Skibet måder
Sæson Sommer
Søgeord
Farve

Skriv en anmeldelse

OKAYOASIS Elegant Dame Mini Kjole Sexet Halterneck Hals, Ærmer og Ryg-Natklub Sort Bodycon Kjoler 4 Farve

OKAYOASIS Elegant Dame Mini Kjole Sexet Halterneck Hals, Ærmer og Ryg-Natklub Sort Bodycon Kjoler 4 Farve

OKAYOASIS Elegant Dame Mini Kjole Sexet Halterneck Hals, Ærmer og Ryg-Natklub Sort Bodycon Kjoler 4 Farve Læs før køb: 1. Ønsker at finde ud af mere om Dame Vinter Kjole?Så besøg maclove websted om, hvordan at vælge den bedste engros sexet lingeri og sexet festtøj til dig selv eller dine venner. Billederne er kun til reference, der måske

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!