Kategori

LEEWONG Mini Elkedel Multifunktionelle lave Mad Rustfrit Stål, Rejser Tekande 1,0 L

Nyhed

kr127.38

kr208.82

-39 %

På lager

Tags: og kettl, kettl, elektriske kedler, elkedel, vintage teapot, porcelæn tepotte, eletric te kedel, Tekande 100 ml, camp tekande, tepotter te kedel, simple elkedel.

Feature: 1. El-kedlen er fremstillet af holdbart, fødevarer af høj kvalitet rustfrit stål til den ydre skal og indre puljen.Et sikkert og sundt drikkevand 2. Efter vandet er helt kogende, vil det automatisk lukke ned.Tør-brændende sikkerhed funktion, hvis det registrerer, at der er ingen vand i, vil det automatisk lukke ned, og derved spare energi og have en holdbarhed; 3. Bred mund betyder, nem at rengøre og fylde, og kan nemt fjerne disse aflejringer eller "rust". 4. Brug af bimetal-termostat og ren kobber ledning kan få produktet til liv, elkedel længere og sikrere at bruge; 5. En kapacitet på 1 liter, som kan gennemføres med dig, er egnet til forretnings rejser og rejser.Produkt Information:

Mærke:LEEWONG Power: 1350W Spænding: 220-240V Kapacitet: 1L Vægt: 0.87 kg Størrelse: 16.5 * 15* 19.5 CM

Pakning: 1*elkedel, 1*base, 1*engelsk manual

Om stik, der anvendes i forskellige lande:

Hvis plug i dit land/område er forskellige fra sæt af vores produkt, skal du ikke bekymre dig, vil vi give dig en converter gratis.Du kan også kontakte os og spørge, hvis der er en egnet converter i dit land/regio

Med hensyn til feedback:

1. Hvis du er meget tilfredse med vores produkter, bedes forlade os fem-stjernede feedback og positive tilbagemeldinger billeder.Kontakt os senere og vi vil dele yderligere kuponer med dig.

2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral eller negativ feedback, så vi kan give dig en tilfredsstillende løsning.

3.Vores mål er: at bringe kunder høj kvalitet produkter og tjenester af høj kvalitet, opmuntring og support er vores motivation.

After-sales service:

1. Før vi kan sende varen til dig, vil vi gå gennem 100% test og inspektion for at sikre, at det produkt, du modtager, er intakt.Derfor, hvis du modtager en pakke, bedes du kontrollere pakkens foran posthuset og messenger vidne.Hvis produktet viser sig at være beskadiget, kan du nægte at modtage pakken.Kontakt os, efter at have taget billeder af beskadiget emballage og produktet skader.Vi vil give dig et tilfredsstillende svar.

2. På grund af tidsforskellen, kundeservice kan ikke besvare din besked i tide, skal du forstå.Vi vil normalt svare på din besked inden for 36 timer.Hvis der er svaret efter 36 timer, bedes du minde os.

3. På grund af manuel måling, bedes du give en fejl på 1-3 mm.

4. Farverne på forskellige skærme kan have farveforskel, skal du forstå.

Varme Hastighed 4-6 minutter
Stil elkedel
Mærke LEEWONG
Model-Nummer LW-1202
Materiale Rustfrit Stål
Spænding (V) 230V
Effekt (W) 1350
Funktion Overophedning beskyttelse
Termisk No
Automatisk Shut-off Ja
Certificering SASO
Kapacitet 1L
Opvarmning Metode El-Varme Rør
Oprindelse KN(Oprindelse)
Shell Materiale Rustfrit Stål

Skriv en anmeldelse

LEEWONG Mini Elkedel Multifunktionelle lave Mad Rustfrit Stål, Rejser Tekande 1,0 L

LEEWONG Mini Elkedel Multifunktionelle lave Mad Rustfrit Stål, Rejser Tekande 1,0 L

Feature: 1. El-kedlen er fremstillet af holdbart, fødevarer af høj kvalitet rustfrit stål til den ydre skal og indre puljen.Et sikkert og sundt drikkevand 2. Efter vandet er helt kogende, vil det automatisk lukke ned.Tør-brændende sikkerhed funktion, hvis det registrerer, at der er ingen vand i, vil det automatisk lukke ned, og derved spare energi og have en holdbarhed;

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!