Kategori

Tropiske Planter Væg Tæppe Tæppe Hjem Dekoration Væggen Hænger Bondegård Hovedgærde Wall Fabric

Nyhed

kr78.55

På lager

Tags: tropisk regnskov-tapetet, soveværelse med tæppe, macrame garn vægtæppe, wall gobelin carpets, hovedgærde i træ, kunst tapeter, tapestri væggen, kystnære bondegård home decor, væg tæppe, mandala dug.

Beskrivelse: Materiale: Polyester Størrelse: XS-kode 102*150cm/ S kode 150*130CM/ M-kode 200*150 CM/ L koden 150*229cm Rengøring metode: vask i hånden maskinvask Pakke Liste: 1pc gobelin-Funktion: 1. Mønsteret er klart og levende.Lyse farver. 2. Kan bruges indendørs og udendørs, farverige, klare linjer, multi-funktionelle og dekorative bælte 3. Kan monteres på væggen dekoration, kan være i skygge, kan bruges som en mat, er en multifunktionel dekorative mosaik 4. Tæppet skærmen er en NatureTapestry serien, der tilføjer, at smagen af livet.Bemærkninger: 1.På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak! 2.Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Forsendelse

1.Shipping vil blive arrangeret inden for 2-5 dage efter bekræftelse på betalingen.

2.Alle varer vil kun blive sendt til den leveringsadresse, som du har angivet.

3.Sørg venligst for, at din adresse er korrekt.

4.Hvis du ikke har modtaget pakker i normalt tid, så kontakt os for kontrol.

Bemærk: Ferie-og weekend-er ikke inkluderet i arbejdsdage.Bare kun til reference.

FAQ Q: jeg stadig ikke modtaget min varer, hvorfor?A: giv varer mere lidt tid til at gå til dit land fra Kina.Fordi Der er mange grund til, vi ikke kan kontrollere i courier, når varer forlader vores lokale.Q: De varer jeg har modtaget, er forkert, det var ikke min købte.A: Først skal Vi undskyldende, som i dette tilfælde, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist, og give os en chance for, at vi vil gøre vores bedste for at servicere dig.Q: jeg ønsker at kundespecifikke navn.A: Vær venlig at kontakte os og fortælle mere detaljeret om, hvad du ønsker.Q: jeg kan ikke holde fast på min væg, der var dårlige varer.A: Der bør have nogle grunde forårsage, 1.Støvede linje wall, accidented overflade, bump 3D tapet etc. 2. Forkert Brug etc.

Tilbagebetaling & Retur

Vi er glade for at tilbyde en udveksling på vores varer, men du skal være klar over, hvis fejlen er opstået på købers vegne, vi vil bede dig returnere varen og også dække udgifterne til det nye element til at blive offentliggjort.

Du bedes kontakte os, før du returnerer det element, & også vedlægge dine oplysninger (brugernavn, adresse, osv.)

Feedback

Vi sætter pris på din feedback meget alvorligt

Hvis du ikke er helt tilfreds med noget, bedes du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback, så vi er mere end glade for at løse eventuelle problemer, du har.Din tilfredshed er meget vigtig for os, og holder os motiveret til at prøve hårdere for vores kunder!Husk at tilføje os til dine foretrukne sælgere, som vi hele tiden tilføjer nye produkter.

Ramme No
Tæppe Salg Enkelt-stykke Pakke
mønster Tropiske Gobelin
Mærke OhGee
Form Rektangel
Mønster Type ANLÆG
Materiale 100% Polyester
Model-Nummer WC-GT0011A
Design Ny stil
Rengøring Type Hånd Vaske
Technics Vævet
Stil Almindelig

Skriv en anmeldelse

Tropiske Planter Væg Tæppe Tæppe Hjem Dekoration Væggen Hænger Bondegård Hovedgærde Wall Fabric

Tropiske Planter Væg Tæppe Tæppe Hjem Dekoration Væggen Hænger Bondegård Hovedgærde Wall Fabric

Beskrivelse: Materiale: Polyester Størrelse: XS-kode 102*150cm/ S kode 150*130CM/ M-kode 200*150 CM/ L koden 150*229cm Rengøring metode: vask i hånden maskinvask Pakke Liste: 1pc gobelin-Funktion: 1. Mønsteret er klart og levende.Lyse farver. 2. Kan bruges indendørs og udendørs, farverige, klare linjer, multi-funktionelle og dekorative bælte 3. Kan monteres på væggen

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!