Kategori

8 Tommer Anime Tegnefilm De Syv Dødssynder Bløde Dukke Toy Bløde Udstoppet Dukke Julegaver

Nyhed

kr44.71

kr52.57

-14 %

På lager

Tags: anime merchandise mænd, skæbne grand for plys, købe anime merchandise, astolfo, hawk nanatsu, kyubey, kenma plys, anime pet plys, bakugo pude, oikawa plys.

Størrelsen er omkring 20 cm

Forsendelse Vilkår Og Betingelser

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det kan være defineret af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

Leveringstid under ferie sæson (Jul, Kinesisk nytår etc.) det kan være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.hvis du har nogen spørgsmål til betalingen, kan du kontakte www.slaegtsbog.dk online kundeservice.

1 .Ordrer vil blive behandlet inden for 24-48 timer efter kontrol

2 .Vores produkter er i form, så meget som muligt, for at få det udseende af produktet.På grund af de forskellige skærme har forskellige effekter, Så du har forrang i form, det billede er kun til reference.

Returnerer Udtrykket

I tilfælde af, at du har en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har en forkert vare, varer skal returneres i original og ubrugt stand, og der skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tilbyder ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af forandringer i sindet.Læs hele beskrivelsen som en vejledning, inden du afgiver et bud.Mens hvert skridt er taget for at gøre sikker på, at vi leverer den korrekte vare, der vil blive lejlighed, når du har emner, der er forskellige fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Feedback

1. din feedback er meget vigtigt for udviklingen af vores Forretning, så kan du efterlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, mange Tak.

2. lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp, er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, kontakt os venligst for en bedre måde at komme til det, vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt, på forhånd tak for din tålmodighed.

3 du give sælger den ægte, god feedback, er også meget vigtigt for dig.Fordi sælgeren vil være baseret på dine evaluering poster, for at afgøre, om eller ikke at du er en god køber.

Materiale Bomuld
Køn Unisex
Advarsel no
Påfyldning PP Bomuld
Aldersgruppe Voksne
Dimensioner 20cm
Mærke Giraffita

Skriv en anmeldelse

8 Tommer Anime Tegnefilm De Syv Dødssynder Bløde Dukke Toy Bløde Udstoppet Dukke Julegaver

8 Tommer Anime Tegnefilm De Syv Dødssynder Bløde Dukke Toy Bløde Udstoppet Dukke Julegaver

Størrelsen er omkring 20 cm Forsendelse Vilkår Og Betingelser Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores. Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det kan være defineret af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside). Leveringstid under ferie sæson (Jul, Kinesisk nytår etc.)

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!