Kategori

Sexet Tassel Kvinder Bandage Dress Elegant Mini Længde Bodycon Prom Party Dress Vestidos Strand Slid 2018 Ny

Nyhed

kr350.01

På lager

Tags: bluser til kvinder prom kjoler, kjole kvinde ele, kjole sommeren kvinder, en frynse-kjole, sexet kjole til club 2018, 2018 Kjole, mode kvast bandage dress, kjole sommer, mini kjole sexet klub bære strappi, mini kjole sexet club bære silke.

STØRRELSE GUIDE:

Velkommen til at forhøre sig om nøjagtige målinger af tøjet, hvis du er usikker.

PRODUKTER, BILLEDER:

PRODUKTER FUNKTIONER:

Alle Produkter er Virkelige Billeder,Rigtige Farver,Rigtig Høj Kvalitet Materiale.Det er normalt, at en lille smule farve forskel der er vist på skærme og 1-3 cm tolerance fra de faktiske produkter på grund af manuel måling.

FORSENDELSE:

1. Forberedelse Tid:

Vi har brug for 1-5 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

2. Leveringstid: DHL-omkring 3-5 arbejdsdage at ankomme FEDEX-om 5-8 arbejdsdage at ankomme ARAMEX-omkring 8-12 arbejdsdage at ankomme EMS-omkring 10-15 arbejdsdage at ankomme ePacket-omkring 10-30 arbejdsdage at ankomme til Kina Post, der er Registreret luftpost-om 15-45 arbejdsdage at ankomme

FEEDBACK: Kære køber,din positive feedback er meget vigtigt for os og andre kunder.Vær venlig at hjælpe til at forlade den positive feedback, hvis du har modtaget varerne og er tilfreds med dem,på forhånd tak!OM OS: Vi kan gøre for engros-og dropshipping,mix for,detailhandel,label service og andre kunder, service, du har brug for.Vi er den professionelle kjole leverandør,kvalitetskontrol er improtant for både os,vi ind tre gange af forskellige Kvalitet Ind, før du sender ordrer.Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare dig så hurtigt som muligt,kunde-service executive kan hjælpe dig med at nyde dit køb.Tak så meget!

l

Dekoration Tassel
Mærke cutseber
Halsudskæring Stropløs
Mønster Type Solid
Køn KVINDER
Talje Naturlige
Stil Sexy & Club
Materiale Spandex
Kjoler Længde Over Knæ, Mini
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Silhuet Jakke
Sæson Sommer
Ærme Stil Spaghetti Strop

Skriv en anmeldelse

Sexet Tassel Kvinder Bandage Dress Elegant Mini Længde Bodycon Prom Party Dress Vestidos Strand Slid 2018 Ny

Sexet Tassel Kvinder Bandage Dress Elegant Mini Længde Bodycon Prom Party Dress Vestidos Strand Slid 2018 Ny

STØRRELSE GUIDE: Velkommen til at forhøre sig om nøjagtige målinger af tøjet, hvis du er usikker. PRODUKTER, BILLEDER: PRODUKTER FUNKTIONER: Alle Produkter er Virkelige Billeder,Rigtige Farver,Rigtig Høj Kvalitet Materiale.Det er normalt, at en lille smule farve forskel der er vist på skærme og 1-3 cm tolerance fra de faktiske produkter

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!