Kategori

Kabelstrips Multifunktionelle Crimpning Tænger Stripping HS-D1 Crimper Kabel-Terminal 0.2-6.0 mm Skære Multi-funktionelle Værktøj

Nyhed

kr39.06

kr45.94

-14 %

På lager

Tags: tænger pin crimpning, catsuit, lang tang, crimper til crimpning wire, tynd wire stripper værktøj, multitul, kobber kabel stripper, Bil reparation værktøj, crimper til krøller, store multifunktionelle.

Funktioner

Den multifunktionelle automatisk ledning stripping tang er let at bruge, der er ingen grund til at juster hullerne i henhold til størrelsen af wire, og størrelsen af wiren kan justeres i forhold til den ønskede styrke.Ikke-isoleret terminal crimpning funktion og bil-tændingen terminal crimpning funktion; TPR del af håndtaget er designet med udsøgt non-slip mønster, som har både føle og tekstur, og er en afgørende hånd-værktøj til elektrikere, vedligeholdelse arbejdere og almindelige familier.

Specifikation

Farve: gul, rød, blå, grøn, grå

Model: Justerbar automatisk wire stripper 210mm

Self-justering af pude håndtag

Tunge konstruktion

Legeret Stål Store Hvide Haj: Hårdhed (hv550-650 / rc52-57) Alle ledninger fra 10awg er: Tabel (0.2-6.0 mm)

Denne vare er lavet af præcision belægning (15n88-99 / rc55-66) høj kvalitet udføre effektiv kniv

Isoleret terminal 22-10awg (0.5-6.0 mm)

Ikke-isoleret terminal 22-10awg (0.5-6.0 mm)

Bilen terminal 7-8mm

Stribet enkelt plast eller gummi isolering, kabler og ledninger er mere end 0,5-6m㎡

Stripning diameter af forskellige wire sektioner kan justeres automatisk

Kobber og aluminium ledninger, flere grene op til 6m㎡, enkelt streng til 0,5 m㎡

1: du bedes Venligst bekræfte din ADRESSE nøje, når du foretager bestillingen.Vi vil sende varerne på en gang, når betalingen er modtaget. 2: Elementer, der er afsendt fra Kina, ved hjælp luftpost, Nå de fleste af de lande inden for 15-45 dage. 3: du Bedes kontakte os, hvis du ikke modtager produkter i 60 dage s.Og giv os 3 arbejdsdage til at kontrollere, at de ikke leverede pakken, og den grund.Hvis det er vores problem,Vi vil refundere pengene til dig.

1: Vi accepterer Alipay,paypal,Western Union,TT her. 2: Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 3: sørg for at du læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber.

1: En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand. 2: Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.

3: Købere er ansvarlig fjende tilbage shipping med den rette emballage.

1: Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.Giv 5 stjerner og positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores varer og service,på forhånd tak! 2: Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder,og vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig. 3: Du kan give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer, du kan have,og vil gøre vores bedste for at løse issies. 4: send os Venligst en mail, før de forlader nogen negativ feedback eller åbning af eventuelle tvister på stedet.Vi vil hjælpe dig med at løse problemet.

Mærke YJCAL
Tang Stil Europa
Type Multifunktionelle Tang
Materiale Kulstof Stål
Model-Nummer hs-d1
Funktioner Multifunktionelle
Håndtag Stil Lige
Anvendelse Kabelstrips
DIY-Forsyninger ELEKTRISK

Skriv en anmeldelse

Kabelstrips Multifunktionelle Crimpning Tænger Stripping HS-D1 Crimper Kabel-Terminal 0.2-6.0 mm Skære Multi-funktionelle Værktøj

Kabelstrips Multifunktionelle Crimpning Tænger Stripping HS-D1 Crimper Kabel-Terminal 0.2-6.0 mm Skære Multi-funktionelle Værktøj

Funktioner Den multifunktionelle automatisk ledning stripping tang er let at bruge, der er ingen grund til at juster hullerne i henhold til størrelsen af wire, og størrelsen af wiren kan justeres i forhold til den ønskede styrke.Ikke-isoleret terminal crimpning funktion og bil-tændingen terminal crimpning funktion; TPR del af håndtaget er designet med udsøgt non-slip

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!