Kategori

Runde cirkel baggrund baggrund Jungle dinosaur baby shower, fødselsdag part indretning slik tabel banner stof YY-208

Nyhed

kr41.46

kr55.28

-25 %

På lager

Tags: fødselsdag dinosaur, tyndt stof baggrund, Baggrund, runde dinosaur baggrund, allenjoy baggrund, chakra-tapetet, baggrunden stof, baggrund cirkel, 208 bil, jungle mærkat.

Støtte til tilpasning, kan du efterlade en besked til mig ,tak!

Tynd Vinyl(Art Stof)

Tynd (også holdbare),blød,let,Nem at Folde og Bære,Lav temperatur, strygning,billigere og lettere end Polyester stof, men er stadig tearproof,Så det er passende for En tid til os (fødselsdag),familie-fotografer, når du finde den fodspor på den baggrund, kan du prøve at bruge en let fugtig klud til at forsøge at tørre det af.Vægt - 120 g / m2.

Tekstur: Anti-Genskin

Høj-elastisk polyester stof 1 banner poly panel - POLYESTER stof.Poli-banner: Den Poli banner er et syntetisk stof,der har en vis elasticitet, der kan foldes for nem håndtering og transport.Hvis der er en fold mark du kan udvide det i solen, eller brug en hårtørrer i den varme luft på bagsiden af panelet.Stoffet er opvokset i en rund form med en elastisk udfør for at lette montering på paneler af forskellige materialer (MDF, METAL ARC, osv.)Det gør ikke krøller let og kan nemt fastgøres til panelet.Det er ligesom, du dækker en kæmpe sousplat!Installation på den elastiske panel kan gøres ved blot et enkelt person, og det er strakt ud.

Vægt 200 g / m2.

Tekstur: Anti-Genskin

PRAKTISK:

-Kan vaskes, strygejern og falmer ikke.

-Kan bruges mange gange.

-Ikke reflekterer lys fra flashen.

- Nem at transportere og nem opbevaring.

Produktion Sigt: 5-6 arbejdsdage (Efter bekræftelse af betaling)

Finish: Syning med / elastisk, så du behøver ikke at hæfte

Mere end 160cm har brug for at blive splejset af to stykker.Der vil være en syning linje,Tilsynsfolk købe omhyggeligt!

FOR FASTSÆTTELSEN AF DET PANEL, VI ANBEFALER RUNDE STØTTE

FAQ

Spørgsmål 1: Hvordan til at gøre tilpasset baggrund?

A: Du kan sende din ansøgning til vores kundeservice eller efterlade en besked under den rækkefølge, vores designer vil projektet det for dig,så send en prøve for at hjælpe dig med at bekræfte det.

Hvis du vil have trykt dit eget billede, bedes du kontakte vores kundeservice, og send t han pixel af billedet, der er bedst for mere end 3000px * 3000px, eller opløsning på mindst 300 dpi ,ellers udskrive vil være slørede.Vi vil udskrive baggrunden med dit billede .Spørgsmål 2: Hvor lang tid vil det koste at jeg kan modtage varerne?

A: Vi har brug for 2-4 hverdage til at producere, når du bestiller.Det tager normalt 12-20 hverdage til Usa; 15-30 arbejdsdage til Europa, Asien, Oceanien; 25-60 arbejdsdage til Afrika, Sydamerika.Hvis du har en bestemt dato du har brug for, kan du kontakte os, vi kan tilbyde hurtigere levering.Bemærk, at du skal betale ekstra omkostninger for erhvervslivet hurtig.Spørgsmål 3: jeg ønsker, at min ordre forsendelse rullet, er det muligt?

A: jo,det kan vi forsendelse rullet, bedes du fortælle os, hvor mange og størrelse, om baggrunde,

Og bemærk venligst, at på denne måde, bør du være ekstra udgifter til forsendelse gebyr.Spørgsmål 4: jeg stadig ikke har modtaget pakken i lang tid,Hvad der skete med min ordre?

A: I det til kl,så tøv ikke med at kontakte os.ked af, at ikke give dig en tilfredsstillende shopping oplevelse.

Plese faldt velkommen til at kontakte mig ,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tak !!

Pakke Ja
Model-Nummer 2062
Mærke BEIPOTO
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Spray Malet
Materiale Vinyl
Stil Børn

Skriv en anmeldelse

Runde cirkel baggrund baggrund Jungle dinosaur baby shower, fødselsdag part indretning slik tabel banner stof YY-208

Runde cirkel baggrund baggrund Jungle dinosaur baby shower, fødselsdag part indretning slik tabel banner stof YY-208

Støtte til tilpasning, kan du efterlade en besked til mig ,tak! Tynd Vinyl(Art Stof) Tynd (også holdbare),blød,let,Nem at Folde og Bære,Lav temperatur, strygning,billigere og lettere end Polyester stof, men er stadig tearproof,Så det er passende for En tid til os (fødselsdag),familie-fotografer, når du finde den fodspor på den baggrund, kan du prøve at

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!