Kategori

NOEBY Multifunktionelle Fiskeri Taske Vandtæt Fiskeri Rygsæk fiskegrej Taske Stang Taske Bolsa De Pesca

Nyhed

kr120.81

kr204.76

-40 %

På lager

Tags: fiskeri tang til fiskeri, jagten hus lokke, 3 lag fiskegrej rygsæk, kærlighed pesca, store fiskegrej rygsæk, fiskeri lokke hunthouse, stor fiskegrej rygsæk, dække pesca, multifunktionelle fiskegrej rygsæk, fiskeri fiskeri kasser.

Forsendelse

1) ordre vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelsen af ryddet betaling.Vi kan ikke skib på helligdage i Kina.

2) Du har pligt til at samarbejde med told(gerne betale skat eller give visse oplysninger) for at få pakken.Vi vil ikke bære det tab, der skyldes din incooperation.Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

3) leveringstid afhænger af de Transportmidler, og Afstanden fra forskellige lande.

Returret

Ethvert spørgsmål,så tøv ikke med at kontakte os.Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelse for en ombytning eller retur.Returnering af vare(r) skal være i original stand (ubrugt og med alle originale emballage, vejledninger og tilbehør.Køber er Ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.

Feedback

Når du modtager varen og tilfredse med vores varer og services, bedes du give os fem-stjernede feedback.Dit køb erfaring, er meget nyttigt til andre kunder.

Håber du nyder dit fiskeri tid!

Lag To-Lags
Model-Nummer WR03001
Mærke NOEBY
Bruger Multi-Formål
Vægt 0.45 KG
Materiale Lærred
Med Rack eller Ikke No

Skriv en anmeldelse

NOEBY Multifunktionelle Fiskeri Taske Vandtæt Fiskeri Rygsæk fiskegrej Taske Stang Taske Bolsa De Pesca

NOEBY Multifunktionelle Fiskeri Taske Vandtæt Fiskeri Rygsæk fiskegrej Taske Stang Taske Bolsa De Pesca

Forsendelse 1) ordre vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelsen af ryddet betaling.Vi kan ikke skib på helligdage i Kina. 2) Du har pligt til at samarbejde med told(gerne betale skat eller give visse oplysninger) for at få pakken.Vi vil ikke bære det tab, der skyldes din incooperation.Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!