Kategori

Plukke Frugt Sko Kløer træklatring Af Pole Tunge æbletræ Pigge SEC88

Nyhed

kr149.24

kr196.35

-23 %

På lager

Tags: tyrkisk raki, wall klatring kat, sport vand, pol sko, kvindelige snesko, skyde stick, edelrid klatre sele, carabin, bjergbestigning værktøj, boot greb.

Plukke Frugt Sko Kløer træklatring Af Pole Tunge æbletræ Pigge SEC88 Beskrivelse: Features:

1. Let at bære: Det er lille, nem at bære og let.Meget let at bære, de bedste træklatring af, at dette produkt er meget velegnet til at øve sig i at klatre i træer, jungle survival, frugtplukning, jagt og så videre.

2. Kroppen bør ikke være tæt på træerne, og det hænder, fødder og bagdel skal placeres i et trekantet.

3. Når du først er begyndt at lære, skal du vælge en blødere bark, der er 7,8% til 15,7 inches i diameter og kan let læres.

4. Lavet af carbon stål, den er robust og holdbar.Produktet er let at bruge og har en stærk bæreevne, og den maksimale belastning er omkring 100 kg.Anti-rust, slid-resistente klo, ingen deformation.

5. Hvis du begynder at lære på meget hårdt-flået træer, det er svært at gøre.Når du har styr på den metode, du kan klatre op i et træ med disse kløer.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Venligst tillade mindre afvigelser på grund af manuel måling.

Specifikation:

Type: træklatring klo

Materiale: kulstof stål

Størrelse: one Size, 20CM / 7.87"X 4,5 CM / 1.77"

Pakken Indeholder:

1 par x sko kløer

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Væggen Udstyr

Skriv en anmeldelse

Plukke Frugt Sko Kløer træklatring Af Pole Tunge æbletræ Pigge SEC88

Plukke Frugt Sko Kløer træklatring Af Pole Tunge æbletræ Pigge SEC88

Plukke Frugt Sko Kløer træklatring Af Pole Tunge æbletræ Pigge SEC88 Beskrivelse: Features: 1. Let at bære: Det er lille, nem at bære og let.Meget let at bære, de bedste træklatring af, at dette produkt er meget velegnet til at øve sig i at klatre i træer, jungle survival, frugtplukning, jagt og så videre. 2. Kroppen bør ikke være tæt på træerne,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!