Kategori

MoesHouse Tuya ZigBee3.0 Smart Light Switch-Modul, der Kræves APP Fjernbetjening Arbejde med Alexa Stemme Automation Moduler

Nyhed

kr92.06

På lager

Tags: ingen neutral wifi, Geeklink, neutral smart switch, kondensator skifte, livolo zigbee, pir væggen, BEFTERKOMMERE, skifte til væggen, moeshouse skifte, smart knap.

Prosuct Funktioner:

1. Denne smarte Tuya ZigBee3.0 modul er designet med ZigBee3.0-protokollen, der er specielt, er forenelig med Tuya ZB hub(også SmartThins Understøttet)til at indse, at hele kobling af dit hus, en rigtig god erstatning for ustabil Trådløs Internetadgang.ZigBee3.0-protokollen med mini design passer til EU/UK væggen switch-boks, og nemt skjule det ind i din skjulte væggen omskifter af din traditionelle skifte uden nogen indflydelse på din oprindelige udsmykning stil at gøre det smart,at give dit udstyr ultimate power on/off smart makeover og konvertere de fleste andre kompatible produkter til intelligent dem; traditionelle skifte, og denne smart modul kan arbejde selvstændigt uden indblanding. (Bemærk: Dette modul er kun egnet til rocker switch, se figur 2 for detaljer.)

2. Kan bruges som en 1-eller 2-vejs kredsløb (2 afbrydere kontrol 1 lys); du skal blot oprette forbindelse til 1 af de 2 afbrydere og konvertere den tilsluttede enhed i en smart en (for 2-vejs kredsløb)

3. Giver mulighed for håndfri tale og trådløs fjernbetjening, støtte Amazon Alexa Google Startside stemmestyring og Smart Liv og Tuya App control på smart phones med særlige Tuya ZigBee3.0 hub, der kræves, og forbundet.

4. I betragtning af status for ustabile netværk eller ingen netværk, ZigBee3.0 skifte modul er virkelig en uerstattelig skal til at kombinere med ZB gateway til at danne et hjem LAN, IKKE MERE BEKYMRE sig om ingen og svage netværk,let at få kontrol via enheder, der er sluttet, så længe der er stabil ZB signal, Gør det muligt for flere enheder, der er tilsluttet via ZB end WiFi protokollen; SmartThings Understøttes for denne ZB Skifte Modul Specielt.

5. Tag fuld kontrol af tilsluttede apparater med timere, tidsplaner og countdown (1/5/30 minutter, 1 time, osv.) med Smart Liv og Tuya App; dele kontrollen med familie og venner, for ekstra bekvemmelighed.

Pakke inkluderet:

1 x Tuya ZigBee3.0 Smart Light Switch-Modul

Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke MoesHouse

Skriv en anmeldelse

MoesHouse Tuya ZigBee3.0 Smart Light Switch-Modul, der Kræves APP Fjernbetjening Arbejde med Alexa Stemme Automation Moduler

MoesHouse Tuya ZigBee3.0 Smart Light Switch-Modul, der Kræves APP Fjernbetjening Arbejde med Alexa Stemme Automation Moduler

Prosuct Funktioner: 1. Denne smarte Tuya ZigBee3.0 modul er designet med ZigBee3.0-protokollen, der er specielt, er forenelig med Tuya ZB hub(også SmartThins Understøttet)til at indse, at hele kobling af dit hus, en rigtig god erstatning for ustabil Trådløs Internetadgang.ZigBee3.0-protokollen med mini design passer til EU/UK væggen switch-boks, og nemt skjule det

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!