Kategori

433MHz AC220V 2CH Relæ Modtager+RF-Sender Fjernbetjeningen Skifte til Garage Døren Motor Frem for Omvendt Projektor Gardin

Nyhed

kr57.18

kr77.26

-25 %

På lager

Tags: ir til telefonen, motor omvendt, motor omvendt relæ, kontrol jack, projektor skærm switch, ir-smart, relæ omvendt, frem for omvendt, 433mhz motor, 433mhz gardin.

433MHz AC220V Relæ Receiver Fjernbetjening til Garage Motor Projektor Gardin

Oversigt

Den trådløse modtager controller og tre-knap fjernbetjening er designet og produceret af vores virksomhed er et komplet sæt af trådløse digitale intelligent fjernstyring af komponenter, der hovedsageligt anvendes til at styre frem og tilbage rotation af AC-motorer (f.eks lærred, elektriske gardiner, el-bøjler). garage døren, udtrækkelig døren, etc.), du kan bruge det udstyr, der skal styres for at opnå den motorens positive og negative, eller tænde og slukke konvertering, for at opnå kablede og trådløse kompatibilitet.

Den modtagende controller har karakter af høj fortrolighed, stor lagerkapacitet, stabil ydeevne og lavt strømforbrug, og den er nem at bruge, og ikke er nødt til at vedtage den traditionelle jumper eller kode skifte kodning, og kun har behov for at sende de trådløse signal, som sendes fra fjernbetjeningen til modtagelse af kontrol.Enheden kan bruges til at modtage og opbevare.Modtager hver controller kan gemme flere sendere (remote controllere).Hvis lært fjernbetjeningen, der er tabt under brug, det kræver blot at slette de oplysninger, der er lagret i den modtagende controller, og den mistede fjernbetjening vil ikke være i stand til at modtage inspektør fjernbetjening.For at genvinde retten til at bruge, det skal læres igen for én af ejeren til at bruge det.Dette eliminerer bekymring for ejeren, når fjernbetjeningen er tabt, og giver bekvemmelighed for at tilføje en ny fjernbetjening.

Funktioner:

Støtte inching drift.Garage døren kontrol, projektion gardin kontrol, fjernbetjening gardin, pudsning af maskinen, og andre områder, har den fordel, nem installation, enkel at bruge, sikkerhed og pålidelighed.

Flere remote controllere kan læres, og alle nøgler af hver fjernbetjening, som kan læres.En fjernbetjening kan styre flere parametre, eller flere eksterne controllere kan styre et skifte.Den fælles nøgle remote controller er en selvlåsende skifte.

For at lette anvendelsen af kunder, denne controller kan output tør kontakt signal og live-output.Enkel betjening, fleksibel og vilkårlig kombination.

Det er hovedsagelig anvendes i områder af lamper, elektriske døre, vinduer, løfteudstyr, elevator kontrol og sikkerhed.

Specifikationer:

Arbejder spænding: AC220±10%

Arbejdstemperatur: -25°~+75°

Arbejde frekvens: 433MHz

Belastning strøm: ≤500W

Modtager følsomhed: ≥-95dB

Fjernbetjening kontrol afstand: 100-500 m (åbent område)

Clearing-metode:

Efter at sikre, at netledningen er tilsluttet korrekt, power-LED lyser.Tryk på "STOP" - knappen, og slip det ikke.Vent, indtil LED ' en blinker to gange.Clearing er afsluttet.

Læring metode: for det Første klart koden, og tryk derefter på "OP" knappen eller "NED" - knappen, skal du trykke på en af knapperne på fjernbetjeningen på samme tid, skal du vente, indtil LED-lyset blinker 5 gange, og læring er afsluttet.

Bemærk: Den "OP" og "NED" tasterne er selvstændig læring.

Vær forsigtig:

1. Bundpladen er opladet.Berør ikke efter at der er tændt.

2. Hvis motoren ikke fungerer efter installation, kan du bytte den retning linje.

Pakker:

1 x 2-KANALS Fjernbetjening Switch

1 x Fjernbetjening

Certificering INGEN
Trådløs Kommunikation IR
Bruger Automatiske gardiner
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

433MHz AC220V 2CH Relæ Modtager+RF-Sender Fjernbetjeningen Skifte til Garage Døren Motor Frem for Omvendt Projektor Gardin

433MHz AC220V 2CH Relæ Modtager+RF-Sender Fjernbetjeningen Skifte til Garage Døren Motor Frem for Omvendt Projektor Gardin

433MHz AC220V Relæ Receiver Fjernbetjening til Garage Motor Projektor Gardin Oversigt Den trådløse modtager controller og tre-knap fjernbetjening er designet og produceret af vores virksomhed er et komplet sæt af trådløse digitale intelligent fjernstyring af komponenter, der hovedsageligt anvendes til at styre frem og tilbage rotation af AC-motorer (f.eks

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!