Kategori

Led Lampe Dobbelt Briller Objektiv Lup-Briller, Forstørrelsesglas Urmager Smykker

Nyhed

kr71.80

kr86.47

-16 %

På lager

Tags: mido rem, urmager lup glas, optometry prøveperiode, lys makeup-lampe, glas luplamper, magnifying glass led luminaire, briller loupes glas, retinoscop, se værktøj, en del ur.

Funktioner:

1.To blindfold tønder med LED-belysning.Hver blindfold tønde kan være udstyret med to linser.Passende forstørrende optik kan vælges i henhold til størrelsen af det observerede objekt.

2.Fjorten makeup-linser og syv linser med forskellige forstørrelse kan installeres på to tønder til at opnå flere forstørrelse effcets.Tyve-en forstørrelse kombinationer kan opnå en maksimal forstørrelse på 25 gange.

3.I røret, og beslaget er forbundet med et indre og et ydre tænder indpakning struktur, som kan justere og fastsætte tønde vinkel fleksibelt og flere gange efter behov, og er mere holdbart.

4.LED-belysning lampe kan være udstyret med to forskellige farve temperatur lampeskærme.Farve temperatur forskel kan være indbyrdes udskiftelige.Ved at observere små objekter, der er tre forskellige lyskilder til at vælge.De er kolde lyskilde, lys, varme farve og mørke, varme farver, som giver en bedre komfortabel arbejdsmiljø for brugerne.

5.Næseryggen er støbt direkte med rustfrit stål og bløde lim.Det kan justeres frit i henhold til formen af næseryggen, som er egnet til forskellige folks behov.

6.Den vinkel spejl tønde og indfaldsvinklen for LED-lys souree kan justeres, så den lyskilde, som kan belyse overfladen af den observerede objektet præcist.

Specifikationer:

Farve: Hvid + Sort

Materiale af Linse: ABS & Akryl linse

Linse: 3,0 X / 4.0 X / 5.0 X / 6.0 X / 7.0 X / 10X / 15X(21 kombination forstørrelse)

Brændvidde: 20 ~ 166(focal længde af hver forstørrelse henvises til brugermanual)

Strømforsyning: 3 * 1,5 V AAA batteri (ikke inkluderet)

Element Vægt: Ca. 90g / 3.19 oz

Pakke Vægt: Ca. 216g / 7.64 oz

Pakke Størrelse: Ca. 16.5 * 11 * 7.5 cm / 8.3 * 6.1 * 2.56 i

Pakken indeholder:

1 * Forstørrelse

12 * Linse(3,0 X, 4,0 X, 5.0 X 6.0 X, 7.0 X, 10X)

1 * Box Optik

1 * Brugsanvisning (Engelsk)

Oprindelse KN(Oprindelse)
Med Lys Eller Ikke Ja
Model-Nummer Forstørrelsesglas
Stil Bæremåde
Materiale ABS & Akryl linse
Mærke Shanwen
Certificering INGEN
Lys Kilde LED Lys

Skriv en anmeldelse

Led Lampe Dobbelt Briller Objektiv Lup-Briller, Forstørrelsesglas Urmager Smykker

Led Lampe Dobbelt Briller Objektiv Lup-Briller, Forstørrelsesglas Urmager Smykker

Funktioner: 1.To blindfold tønder med LED-belysning.Hver blindfold tønde kan være udstyret med to linser.Passende forstørrende optik kan vælges i henhold til størrelsen af det observerede objekt. 2.Fjorten makeup-linser og syv linser med forskellige forstørrelse kan installeres på to tønder til at opnå flere forstørrelse effcets.Tyve-en forstørrelse

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!