Kategori

5d Diamant broderi Landskab Nat diamant mosaik Fuld Rubiks Terning rhinestones diamant male billeder Hjem dekoration

Nyhed

kr44.16

kr81.81

-46 %

På lager

Tags: EA888, webasto, lanlan cube mosaik, mosaik små tern, cdg, tepose, MEREDITH, moyou rubiks cube, mosaik cube klistermærker, cerberus.

Produkt Navn: Diamant Broderi / Diamond Mosaik / Diamond Maleri/ Runde Diamant maleri.Anvendelse: Home / Hotel / Office / Bryllup Deocration / Luksus Gave.Størrelsen Af Billedet: i Henhold til de indstillinger. (Større størrelse, jo bedre resultat.) Om Diamanter: 100% Fuld Runde Diamanter.Ramme: Rammen er IKKE inkluderet.Emballage: gaveæske pakning og Boble Pose Pakning.Tilpas Billede: Vi kan gøre brugerdefinerede produkt til et billede.i enhver størrelse.bascially.Den større størrelse, jo bedre effekt!Send dit billede til os, vil vi gøre virkning billedet for dig i gang.Opmærksomhed: Vores diamant maleri uden ramme, og det er IKKE et færdigt maleri, du har brug for at afslutte det ved dig selv.Størrelsen specifikation, der er nævnt ovenfor er for billede størrelsen, lærred størrelse ville være tilføjet ca 5 cm.Tolerancer: på Grund af at det er et håndværk produkt, der er en tilladelig variation 1-3cm i de dimensioner af lærred. 01 / Runde Diamant Vi valgte miljø-venligt harpiks materialer, produktion i overensstemmelse med DMC internationale standard farvekort, diamanter, i alt 447 arter, der præcist kan vise billedet af den filtrering farve, mønster, tættere på den oprindelige effekt,og pladsen diamanter er farverige, tre-dimensionel glans, afsnit klart, en fremragende tekstur.Miljøbeskyttelse harpiks er boret med 2,8 mm (13 afsnit).Den ekspressive kraft af billedet er udsøgt, mere realistisk, tre-dimensionelle følelse stærkere. 02 / Fordel diamant

Vores harpiks diamanter med strålende farver, 447 farver, og brug af miljøvenlige harpiks materiale, ikke-giftige og smagløst pre-serveres i lang tid, er Ikke let at falme, sikre, at det billede, æstetik og realistisk. 03 / Høj Kvalitet Lærred Base materialer er lavet af HD-voksdug og farve, som hver svarer farve blok er repræsenteret ved brev, Indlæg i boring-processen kan være fremhævet af tilsvarende bor farve og brev.Lærredet er ikke let at blive beskadiget, effektiv vand-bevis og fugtig bevis, luksus kvalitet, holdbart. 04 / Stærk vedhæftning Vi bruge speciel olie lim stick, stick kraft med diamanter mere fast.

01 .Check harpiks diamanter farve og den tilsvarende farve kode, sikre, at alle de diamanter-koden er afsluttet. 02 .Åbner en lille del af den selvklæbende tape, er opmærksomme på at holde støv ude.Fyld lim med en pen. 03 .Vælg et tegn (symbol), finder tilsvarende diamanter og sætte det ind i øvelsen plade. 04 .Brug en pincet eller pen til at afhente den tilsvarende diamant forsigtigt, og sæt den derefter på den tilsvarende position i det mønster nummer. 05. Det fælles skal være undertrykte og ryddelig, har ingen revner.Du kan lægge en bog på forsiden af diamant tegning, med hænderne presset på bogen. 01 / Skinnende Lys Denne diamanter malet af brydning stærk diamanter, stærke tre-dimensionelle meget, skinnede klart, straks lyse op i dit hjem. 02 / Enkel og let at lære lærredet kun diamant bore-paste ind i den tilsvarende antal, placering, kan være enkel og let at lære, let at bruge, bare for at give dig en enkel. 03 / Happy Family Tid Indlagt diamanter maleri kan være mange mennesker kreative, sjove, lad børnene med oprettelsen, kan udvikle intelligens og øge følelse og øge følelsen af chlidren.

Størrelse ≤ 30x40cm Boble Pose Pakning

Størrelse > 30x40cm gaveæske Pakning

1) Fabrikken Direkte salg; Top kvalitet; Kvalitet garanteret; Konkurrencedygtige priser, Kæmpe rabat for at kæmpe for! 2) Alle varer, der kommer ud fra fabrikken af strenge test i henhold til international standard. 3) Fremragende Design Team, Hurtig forsendelse; Kombineret orden; Bedste og Rettidig Service. 4) Du kan blande ethvert emne fra vores butik, og få dem leveret sammen !!

1) Normalt sender vi varerne til dig inden for 48 timer, når vi får din betaling oplysninger.For at tak for dine ordrer, vi vil løbende sende en dejlig gave til alle vores kunder. 2) Vi giver tre muligheder for transport i alt.de er EMS,DHL og Kina Post Air Mail .Vi vil sende pakker til dig som din anmodet om overførsel".Det er gratis forsendelse til næsten hele verden med Kina Post Air Mail. 3) Leveringstid: A).omkring 4-10 hverdage efter UPS//Fedex B).omkring 6-15 arbejdsdage via EMS-C).omkring 20-40 arbejdsdage fra china post luft luftpost,russisk land, har som regel brug for flere dage D).Vi bruger Fedex/EMS /CPAM efter din placering, og du vil får tracking nummer indenfor 1-3 dage efter levering.E).Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.F) Hvis din ordre mere end 8 genstande, Du kan få Hurtig GRATIS EMS eller DHL som transportaion måder at nedenstående lande!Vi er en online butik, dit feedback er meget værdifulde for os.Når du får de elementer, du kunne tjekke alt om det omhyggeligt.Hvis du er tilfreds med vores varer, vi vil sætte pris på, at du kunne give os en positiv feedback.Hvis du tror, at vi er nødt til at forbedre noget, det er meget venligt af dig at give os en mulighed for at løse problemet, inden du forlader en negativ feeback.Vi mener, at der er en fornuftig løsning.Takket være en masse!Har en dejlig Shopping dag.

Stof Type Lærred
Stil Europa
Indsætte Område Fuld
Diamond-Form RUNDE
Broderi Metode diamant broderi
Ramme No
Mønster Type naturskønne
Funktion Boligmontering
Materiale Harpiks
Form Tre-dimensionel
Værktøjer Type Værktøj Sæt
Bruger Husstand Essentials/Dekoration
Mærke MATRESHKA
Cross stitch stof ct antal 11CT
Ydre Emballage Farvet Boks
Antal Farver Over 45
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Technics Udskrivning I Høj Kvalitet Maskine
Sæt Type Diamant Maleri Cross Stitch

Skriv en anmeldelse

5d Diamant broderi Landskab Nat diamant mosaik Fuld Rubiks Terning rhinestones diamant male billeder Hjem dekoration

5d Diamant broderi Landskab Nat diamant mosaik Fuld Rubiks Terning rhinestones diamant male billeder Hjem dekoration

Produkt Navn: Diamant Broderi / Diamond Mosaik / Diamond Maleri/ Runde Diamant maleri.Anvendelse: Home / Hotel / Office / Bryllup Deocration / Luksus Gave.Størrelsen Af Billedet: i Henhold til de indstillinger. (Større størrelse, jo bedre resultat.) Om Diamanter: 100% Fuld Runde Diamanter.Ramme: Rammen er IKKE inkluderet.Emballage: gaveæske pakning og Boble Pose Pakning.Tilpas

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!