Kategori

BTA40 BTA40-800B 10STK/Masse

Nyhed

kr76.28

kr84.76

-10 %

På lager

Tags: bta40, power triac, digital power regulator, triac, 220v strøm regulator, bta41 600, bta41, bta41600b, bta100, bta41 triac.

Vi tilstræber at opnå 5 stjerner rating for hver eneste transaktion.

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkter, hvis de elementer, du har modtaget , og hvis varen var beskadiget, bedes du straks kontakte os.send billedet til os, at vi kan kontrollere og give dig den bedste løsning .

2. Vi kun garantere Levering i tiden, men vi kunne ikke styre hurtig leveringstid.Vores relaterede salg person vil være ansvarlig for at sende AWB til de leverede varer, i det næste arbejdsdag.du kan kontrollere AWB på den hjemmeside, som vi sender til dig.For AWB du kan også ringe til den lokale afdeling af den udtrykkelige virksomheden i din virksomhed.

Feedback

1.- Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.husk at give os fem stjerner, som vores belønning!

2.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, vi kan give dig den bedste løsning, Vi vil service til dig satisfactio

tilstand Ny
Mærke Fengyidz
Model-Nummer BTA40-800
Type Integrerede Kredsløb
Anvendelse Elektroniske Komponenter

Skriv en anmeldelse

BTA40 BTA40-800B 10STK/Masse

BTA40 BTA40-800B 10STK/Masse

Vi tilstræber at opnå 5 stjerner rating for hver eneste transaktion. 1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkter, hvis de elementer, du har modtaget , og hvis varen var beskadiget, bedes du straks kontakte os.send billedet til os, at vi kan kontrollere og give dig den bedste løsning . 2. Vi kun garantere Levering i tiden, men vi kunne ikke styre

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!