Kategori

Enkel Elegant Satin Bolden Kjole brudekjoler Corset Fra Skulder Hvide brudekjoler Lang vestidos de novia 2020

Nyhed

kr486.42

kr884.40

-44 %

På lager

Tags: bolden kjole corset, aften kjole med korset, corset kjole lang, princess wedding dress 2021, bryllup kjole tog 2021, kort brudekjole 2021, bryllup kjole himlen 2021, smukke wedding dress 2021, corset aften kjole, brudekjole sæson 2021.

1. Spørgsmål(som farve,størrelse standard,custom,når du kan få det hurtige service,ændre kjole stil,rabat og så videre,er du velkommen til at lade os det vide.

2.Du kan fortælle os om alle dine krav med beskeder, når du laver ordren.

3. Vi har DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS og alle andre udtrykkelige shipping måde.

Enkel Elegant Satin Bolden Kjole brudekjoler Corset Fra Skulder Hvide brudekjoler Lang vestidos de novia

Alle kjoler er custom-made.Bedes du give os følgende oplysninger, når du bestiller:

Mulighed 1-8 er målt i ___ (CM eller tommer)

1.Bust = ___

2.Talje = ___

3.Hofter = ___

4.Skulder til Skulder= ___

5.Skulder til talje= ___

6.Hul til gulv (uden sko)= ___

7.Højde= ( uden sko)= ___

8.Sko Height= ___

1 : Denne kjole ikke notinclude tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne).Bud er for en kjole kun!

2 : Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

3: Det er meget normalt at have 1 inch måling fejl mellem de størrelser, du leverer, og de størrelser af den kjole, du vil modtage.Denne type af fejl ikke kan accepteres for alle afkast og udvekslinger.

Spærrede er Gratis, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner.Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til leverandøren kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

I øjeblikket kan du betale med dankort, Visa Card, MasterCard og bankoverførsel.

Vi kan folde den kjole inde ud af at beskytte perlebesat eller snøring.Vi vil sætte kjole i en kurer taske.Damp tryk anbefales efter international transport

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

1.Hvor lang tid tager det for forsendelse?

en.EMS shipping tid om 5-15 dage.

b.FedEx,TNT,UPS,DHL Shipping tid, normalt om 3-7 dage.

2.Har du tilbyde skræddersyet service?

en.Ja,vi gør.Vi kan gøre kjole efter dine mål, så længe du er enig i, at endelige ændring kan være nødvendigt for bedste pasform.Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.

3.Kan vi valgte en anden farve til kjolen (design)?

en.Ja, alle de farver, der vises på vores paller er valgfrit for dig.Bedes du fortælle os den farve nummer fra vores diagram, så vi kan gøre kjole i en farve, du foretrækker.

4.Vil den kjole ser ud præcis, som vist på billederne?

en.Bemærk venligst, at vores produkter er håndlavede, og de kan ikke være 100% nøjagtigt som elementer i billederne.Ligesom håndmalede billeder, male det samme billede to gange, aldrig kan være nøjagtig den samme.Hver oversigt er for at gøre dig en vare, som er omkring 90% som element i de billeder, vi har givet.Tak for din bedes forståelse.

1.Vores Aflysninger Politik

en .Ordrer annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en fuld refundering.

b .Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

c .Ordrer annulleres, efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

d .Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

2.Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

en.Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os.Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer.Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

b.Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og ingen parfume.

3.Defekte, Beskadigede eller Misshipped Elementer

en.Du er berettiget til en tilbagebetaling af den fulde købspris plus forsendelsesomkostninger for defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer.Hvis du mener, at dine varer er blevet beskadiget under leveringen, skal du først indhente "Bevis for Skade" dokumentation fra din levering luftfartsselskab.

4.Dimensionering og Montering Spørgsmål

en.Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.

5.Returnering

en.Send en tilbagevenden anmodning til os inden 15 dage fra din bestilling er overførsel*.Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen.Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse fra min butik.

b.Når vores sælgere har godkendt din anmodning, bedes du sende elementet og det færdige Produkt returformularen tilbage til os ASAP.

Back Design Snøre
Tilbage Snøre eller Lynlås, som du ønsker
størrelsen over OS size 20W 25 USD, højere
Ærme Stil Off Skulderen
Størrelse 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 M L XL 2XL 3XL
Andre CPF påkrævet, hvis du fra Brasilien eller Argentina, Angola
Dekoration Læg
De Faktiske Billeder Ja
vestido de noiva 2019 trouwjurk
Brudekjole Stof Satin
Halsudskæring V-Hals
Samling bryllup kjoler/kjole/vestido de novia/Vestido de casamento
Kjoler Længde Gulv-Længde
Silhuet Bolden Kjole
Mode Element årgang
Talje Naturlige
Mærke Eeqasn
Vestido de noiva vestido
Element Type Kjoler Til Bryllup
Toget Sweep/ Brush Train
Lejlighed bryllup fest/Casamento/Boda/Indendørs/Udendørs/Land
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Model-Nummer Bryllup Kjole 2019
Med indbygget Bh Ja
For Gravide Kvinder Ja
vestidos vestido de Festa

Skriv en anmeldelse

Enkel Elegant Satin Bolden Kjole brudekjoler Corset Fra Skulder Hvide brudekjoler Lang vestidos de novia 2020

Enkel Elegant Satin Bolden Kjole brudekjoler Corset Fra Skulder Hvide brudekjoler Lang vestidos de novia 2020

1. Spørgsmål(som farve,størrelse standard,custom,når du kan få det hurtige service,ændre kjole stil,rabat og så videre,er du velkommen til at lade os det vide. 2.Du kan fortælle os om alle dine krav med beskeder, når du laver ordren. 3. Vi har DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS og alle andre udtrykkelige shipping måde. Enkel Elegant Satin Bolden

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!