Kategori

Msa-101 mikrofon-holder til stativ d 22 Leem

Nyhed

kr14.62

På lager

Tags: guitar resten, guitar pind, guitar hals mærkat, akustisk wire, guitar wireless, guitarrack, gulvtæppe guitar stå, guitar system wireless, guitar hylde, renere guitar.

Msa-101 plastholder for mikrofonen på stand d 22 Leem

Levering af varer, der er udført af virksomheden sdek eller e-mail for den russiske Føderation.

Som regel små-og mellemstore varer (tilbehør) er leveret med posten, i stor størrelse (værktøjer og udstyr), der er leveret af SDEC.

For at sænke omkostningerne ved forsendelse, skal du bruge kupon vores butik =)))

Opmærksomhed!!!Hvis dit lokalområde ikke har et punkt i spørgsmål af SDEC, vil vi tilbyde levering til nærmeste punkt eller du kan bestille den kommentar, at for levering "til døren".I dette tilfælde, at leveringen vil blive betalt af dig, udover ved modtagelsen af pakken.

Om butikken "muzsale"

Vi sælger varer fra de officielle repræsentanter for verdens mærker i det område i den russiske Føderation.Vi har arbejdet på markedet for musikinstrumenter og musikudstyr siden 2009. Faste sponsorer af alle-russiske og internationale konkurrencer, kulturelle og uddannelsesmæssige projekter.

Vores erfaring giver dig mulighed for at give dig den mest interessante varer fra et kæmpe udvalg.Alle varer har garanti fra officielle leverandører.

Alle varer er forsikret.Dette er et kæmpe plus i samarbejde med os.Abonnere på vores side.Du vil lære de første om nye varer og gode rabatter første.

Glade shopping!

Bedste hilsner, team MuzSale

Mærke Leem
Pakke Ja

Skriv en anmeldelse

Msa-101 mikrofon-holder til stativ d 22 Leem

Msa-101 mikrofon-holder til stativ d 22 Leem

Msa-101 plastholder for mikrofonen på stand d 22 Leem Levering af varer, der er udført af virksomheden sdek eller e-mail for den russiske Føderation. Som regel små-og mellemstore varer (tilbehør) er leveret med posten, i stor størrelse (værktøjer og udstyr), der er leveret af SDEC. For at sænke omkostningerne ved forsendelse, skal du bruge kupon

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!