Kategori

17-Cifrede Stænger Standard Abacus Soroban Kinesisk Japansk Lommeregner Tælle Til...

Nyhed

kr19.59

kr27.94

-29 %

På lager

Tags: abacus soroban, legetøj træ, 17 abacus, antikt japansk abacus, baby montessori, soroban, montessori træ -, soroban abacus studerende, abacus lærer, educ toy.

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet.

Abacus er en beregning værktøj, der blev brugt i århundreder før vedtagelsen af den skriftlige moderne talsystem.Abacus er stadig i vid udstrækning af købmænd, erhvervsdrivende og sekretærer i visse dele af verden, såsom Asien og Afrika.

Ud over at være et professionelt værktøj, soroban eller abacus er også et pædagogisk værktøj.Abacus er meget udbredt i lære børnene at tælle og matematik.Personer, der bliver dygtige i brugen af abacus næsten automatisk blive dygtige til mental beregning.

Dette abacus har en plastik ramme.Dens klassiske, standard design giver mulighed for let at bruge som en professionel og pædagogisk værktøj.

Specifikationer

Materiale: ABS

Farver: Brun

Produkt Størrelse 26.6*6.5*1.5 cm

Perle diameter:1,4 cm

Vægt:126g

Pakke Inkluderet:

1 x Abacus

Bemærk:

På grund af den hånd, måling, der har størrelse fejl ca 1-2cm.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, billedet kan ikke være afspejler den faktiske varen, bedes du overveje dette, før de køber.

Høj kvalitet vente for dig!

Betaling

Vi accepterer Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect.som betaling metode.Og hurtig betaling, vil blive meget værdsat.

Alle betalinger skal være bekræftet. (Shipping og faktureringsadresse skal stemme overens).

Forsendelse

Normalt, vil vi sende varen indenfor 1-5 dage efter modtagelse af betaling.

Levering og Porto:

----Vi sender varen ved Arimail parcel standard, det er gratis forsendelse gebyr.I normal tilstand, vil det tage omkring 15-35 arbejdsdage( nogle 15-60days) via Arimail pakkelevering.For nogle lande eller landområder,kan det tage lidt længere tid på grund af den mindre frekvens af flyselskab og kontrol på tværs af brugerdefineret.

----Kan vi tilbyde en hurtig levering som EMS/DHL.I normal tilstand, vil det tage omkring 3-7 arbejdsdage via hurtig levering.Hvis du ønsker hurtig levering, bedes du kontakte os, vil vi beregne portoen for dig, eller du kan kontrollere, Fragt og Emballage til reference.

Vi vil vælge en passende levering i henhold til dit land, som stræber efter at opnå en hurtigste og pålidelige fragt på din ordre.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse efter 35 dage efter, at vi sender din ordre, bedes du kontakte os.Vi vil hjælpe med at kontrollere leveringsbetingelserne oplysninger og løse problemet for dig.

Vær venlig at bemærke, at køberen er nødt til at være ansvarlig for (i tilfælde) under nogen omstændigheder.

Feedback

Vi vil dobbelttjekke alle element før og sørg for at de er i god stand, før afsendelse.

hvis der er utilfreds med vores produkt og service, bedes du kontakte os først, før du forlader os, 1, 2, 3 rating eller Neutral/Negativ feedback eller tvist.Som du ved, er din feedback er meget vigtig for os, og blive tilskyndet til os, vil vi gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, du muligvis har at tilbyde dig den bedste service.

Kundeservice

Vi stræber efter 100% kundetilfredshed på vores forretning, vil vi gøre vores bedste for at servicere alle vores kunder.

Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte os først, vi vil gøre vores bedste for at svar i 12 timer.

Advarsel NO
Materiale Plast
Certificering CE
Mærke TONQUU
Aldersgruppe > 3 år
Perle diameter 1,4 cm
Køn Unisex
Model-Nummer Abacus
produkt størrelse 26.6*6.5*1.5 cm
Funktioner Pædagogisk
Vægt 126g
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

17-Cifrede Stænger Standard Abacus Soroban Kinesisk Japansk Lommeregner Tælle Til...

17-Cifrede Stænger Standard Abacus Soroban Kinesisk Japansk Lommeregner Tælle Til...

Beskrivelse: 100% helt nye og høj kvalitet. Abacus er en beregning værktøj, der blev brugt i århundreder før vedtagelsen af den skriftlige moderne talsystem.Abacus er stadig i vid udstrækning af købmænd, erhvervsdrivende og sekretærer i visse dele af verden, såsom Asien og Afrika. Ud over at være et professionelt værktøj, soroban eller abacus

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!