Kategori

Professionelle høreapparat Genopladelige høreapparat Digital Øre Hørt BTE Høring Enhed for Ældre Audifonos Lyd Forstærker

Nyhed

kr175.04

kr233.38

-24 %

På lager

Tags: høre støtte for døve, kraftfuld høre forstærker, cochlear, høreapparater, hjælpemidler, bluetooth, micro genopladelige høreapparat, støtte høre, øret høreapparat, høreapparat ekstra bluetooth -, phonak, gratis ting.

Tips til købere: årsagen hylende/støj: Den interne forstærker og mikrofon er for tæt på hinanden, at de bruger høreapparat, og lyden er løbende modtaget og udvidet, så det har en vis mulighed for at producere hylende efter power-on.På nuværende tidspunkt er små høreapparater og high-power høreapparater på markedet, kan næppe undgå at hyle, og kun fuld-digitale høreapparater kan undgå hylen.

Måder at undgå hylen/støj:

1. Når strømmen er høj (forstærket lyd er stort), hylende, er mere tilbøjelige til at forekomme.Derfor gradvist at øge volumen fra lav effektivt kan undgå hylen.

2. Når øregangen er helt lukket, der er ingen hylende lyd.Derfor skal du bruge høreapparater efter rengøring øregangen, og teste ørepropper fra store til små at finde den mest passende høreværn.

3. Efter høreapparatet ind i øregangen, kan det anbefales at skubbe høreapparat med fingrene og holde den nede i 1-2 sekunder, og derefter slippe den til fuldt ud at udvide øreprop.

Derudover: Hvis du ikke ved, hvordan man bruger det, eller der er et problem med dit høreapparat, skal du ikke haste til at efterlade en negativ anmeldelse og kontakte os.Tak skal du have.

Funktion

1. Peak Forstærkning(dB): 45dB,der er Egnet til mild til moderat høretab (Reference høretab kort)

2. Triple noise reduction: reducerer nuværende støj,minimerer feedback,digital chip reducere modtager støj

3. Binaural dedikeret design:Forbedre hjernens fysisk dom af lyd.

4. Mere subtile tynde rør,mere lettere vægt.Fir og ingen udenlandske fornemmelse i kroppen.

5. Genopladeligt: Opladning 4-6 timer, arbejde op til 40 timer.Gemmer dine problemer med at køb-knappen batterierne ofte.

6. Hvis øret dome er ikke helt fylde i øregangen eller utætheder ved øret dome, som vil medfører en irriterende fløjte.Vi giver dig 3 forskellige størrelser ørepropper til at reducere hylen og støj.

7. Gave bundtet: Vi vil give et høreapparat boks til at bære.Hvert sæt indeholder oplader, høretelefoner og børste osv.Der vil være store gaver til venner eller familie.

Produkt-parametre

Peak OSPL 90 ( dB SPL): 118dB

HAF OSPL 90 ( dB SPL): 114dB

Peak Forstærkning(dB) : 45dB

HAF/TÅGE Forstærkning (dB) : 36 db

Frekvensgang(Hz) : 300-5500Hz

Forvrængning : 500Hz : 5%

800Hz : 3%

1600Hz: 3%

Specifikation

Produkt Navn: BTE Professionelle høreapparat

Farve: Beige/Blå

Vægt: total 116g

Pakke inkluderet

1 × høreapparat

1 × opbevaringsboks

3 × Høreværn(forskellige størrelser)

1 × Opladning kabel

1 × Opladning hoved

1 × Høreapparat Rensebørste

1 × Instruktioner (sørg for at læse manualen, før du bruger) .

Vejledning

1. Rense øregangen før brug.

2. Ansvaret for høreapparater, drej knappen til N.

3. Når du bruger det for første gang, skal du skrue lydstyrken til minimum, og derefter langsomt øge det.

4. Prøv at vælge passende øre dome.Installere øre dome og sørg for at det passer stramt.

5. Sæt høreapparatet ind i øregangen,justere sin position i øregangen, indtil den bløde ørespidsen er fuldt implementeret og fylde øregangen.

Meddelelse

1. Hvis øretelefoner ikke kan fylde øregangen, kan det medføre, feedback eller whistler,Så gentag trin 5 for at reducere hylen og støj.

2. Sluk høreapparatet, hvis du ikke bruger det.

3 .Brug venligst den originale opladning hoved og oplader kabel til opladning.Ellers kan produktet blive beskadiget. 4. Hvis du skal bruge en oplader, skal du bruge en oplader, der er egnet til produktet.Hvis en uhensigtsmæssig oplader anvendes til at oplade produktet, vil det føre til beskadigelse af produktet.

Oplader INPUT: AC100-240V, 50-60Hz / 0.15 En Oplader OUTPUT: 5V, 1000mA

Produkt Type Høreapparater
Product name 7 hearing device
Product name 6 mini hearing aids
Produkt Navn 2 BTE høreapparater
Mærke Scienlodic
produkt navn 5 hearing aids digital
Produkt Navn 3 sound amplifier
Product name 9 digital hearing aids
Produkt Navn 1 audifonos
Product name 8 Ear Hearing Amplifier
produkt navn 4 rechargeable hearing aids
Oprindelse Kinas Fastland

Skriv en anmeldelse

Professionelle høreapparat Genopladelige høreapparat Digital Øre Hørt BTE Høring Enhed for Ældre Audifonos Lyd Forstærker

Professionelle høreapparat Genopladelige høreapparat Digital Øre Hørt BTE Høring Enhed for Ældre Audifonos Lyd Forstærker

Tips til købere: årsagen hylende/støj: Den interne forstærker og mikrofon er for tæt på hinanden, at de bruger høreapparat, og lyden er løbende modtaget og udvidet, så det har en vis mulighed for at producere hylende efter power-on.På nuværende tidspunkt er små høreapparater og high-power høreapparater på markedet, kan næppe undgå at hyle, og kun fuld-digitale

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!