Kategori

19Pack Tilbehør Kit til Xiaomi Mijia Roborock S5 S6 S50 E20 E25-E35-Robot Støvsuger Reservedele

Nyhed

kr145.80

kr275.15

-47 %

På lager

Tags: hobby station, roborock t6 s6, orvibo, dele roborock s5, filtre roborock s5, 330uf, roborock s5, roborock s6 bin, roborock s5 shell, processor v4.

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[ Bred Kompatibilitet ]Vores reservedel tilbehør kits er udviklet til kompatible med Xiaomi Mi Mijia roborock S5 S6 E20 E25 E35 S50 Robot Støvsuger for at holde din RoboVac arbejder på et højt niveau.

[Kvalitet Frem for Alt Andet] Med vores stærke og roligt rulle, pensel og rengøring af værktøj, ikke længere behøver at bekymre dig om din robovac at blive stukket af hår.Designet til at slå vores konkurrenter, vores side, børsterne er lavet af høj kvalitet gummi.Hvis der modtager en bøjet eller krøllet sidebørste på grund af hård sex forsendelse, kun gendanne det ved blot at dase den i varmt vand i 15 sekunder.

[Filtrering Kapaciteter op til 99,99%] Med H12 høj effektivitet, vores HEPA-filtre har en stærk filtrering kapacitet til at opfange små partikler, såsom mad, hår, snavs og skæl og forhindrer over 0.1 mikrometer lille støv i at trænge ind dit brush-less motor, forlænger levetiden af dit RoboVac.

[Let at Bruge og Installere ]du har hænderne Fri fra de komplicerede installeret trin.Vores udskiftning af tilbehørssæt kan passer perfekt til din støvsuger, da det er det samme som at dele, og du kan nemt installere dem, ingen ekstra værktøjer til brug.Bare at sige farvel til andre fattige og uegnede reservedele, du fortjener bedre.

Farve:Som vist

Materiale:plastik

Pakkens Indhold:

6 x fine side børster

4 x høj effektivitet filtre

2 x høj kvalitet børstevalse

5 x Moppe Klud

2 x rensning af værktøj

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

19Pack Tilbehør Kit til Xiaomi Mijia Roborock S5 S6 S50 E20 E25-E35-Robot Støvsuger Reservedele

19Pack Tilbehør Kit til Xiaomi Mijia Roborock S5 S6 S50 E20 E25-E35-Robot Støvsuger Reservedele

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os! [ Bred Kompatibilitet ]Vores reservedel tilbehør kits er udviklet til kompatible med Xiaomi Mi Mijia roborock S5 S6 E20 E25 E35 S50 Robot Støvsuger for at holde din RoboVac arbejder på et højt niveau. [Kvalitet Frem for Alt Andet] Med vores stærke og roligt rulle, pensel og rengøring af værktøj,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!