Kategori

Bærbare Letvægts Kamera Stativ Med Bluetooth-Fjernbetjening Og Telefon Clip Taske Til Kameraer, Smartphones

Nyhed

kr68.05

kr95.81

-28 %

På lager

Tags: legering kamera mount, 4 kamera linse taske, canon ben, kamera stativ, aluminium stativ, cine stå, mini stativ, e-billede stativ, kameraet stå, til telefonen stativ.

Bullet Punkter:

1、Praktiske i Brug: stativ, der har den 1/4 standard skrue interface, der er udstyret med en Bluetooth-fjernbetjening, og den E-type mobiltelefon klip har en svamp til at forhindre, at telefonen mod skader, der er velegnet til de fleste smartphones.

2、Justerbare Design: stativ udstyret med den indbyggede vaterpas med tilt og horisontal rotation, og det er udstyret med en fire-punkt fods rør design, og højde kan nemt justeres.

3、Let at Bære: Det stativ, der har den stående eller liggende valg.3D-PTZ er nem at betjene og kan skyde fra flere vinkler, hvilket gør det let for dig at optage video og billeder.Et stativ taske er fastsat for nem transport, som er praktisk til transport og beskyttelse af stativ, når du rejser.

4、Fine Håndværk: stativet er velegnet til entry-level lille digitale kamera brugere op til 2 kg, som er kompatibel med de fleste videokameraer, digitale kameraer, statiske kameraer og stativ er velegnet til kameraer til GoPro, og stativ er perfekte til smartphones.Og stativ er velegnet til de fleste telefoner til iPhone, og stativ er velegnet til Android-telefoner, og den universelle skruer kan være fast på stativet.

5、Let Design: stativet er let, praktisk, og det er let at bære, som vil være din bedste følgesvend til din rejse fotografering.

Beskrivelse:

Det anbefales ikke at anvende stativ sæt til SLR-kameraer.Dette stativ er velegnet til entry-level digital kameraer, micro singler, og DV-maskiner.Det er velegnet til entry-level lille digitale kamera brugere inden for 2KG.3D-PTZ er let at betjene, således at du nemt kan optage video og billeder.Et stativ taske er fastsat for nem transport, som er praktisk til transport og beskyttelse af stativ, når du rejser.

Specifikationer:

Materiale: aluminium og plastik

Maksimal højde(cirka): 1060mm/41.73 i

Minimum højde(om): 355mm/13.98 i

Maksimal lampe diameter(om): 16,8 mm/0.66 i

Maksimal belastning(om): 2,0 kg

Netto vægt(cirka): 450g

Packing Liste:

WT-3110A Stativ x 1

E-type Phone Clip x 1

Bluetooth Fjernbetjening x 1

Bæretaske x 1

1) Vi accepterer Alipay , West Union , TT .Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING .

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING .Der er INGEN UNDTAGELSER !Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.slaegtsbog.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Antal Extened Længde (mm) 1060mm
Foldet Længde (mm) 355mm
Bruger Mirrorless System Kamera
Type Mini Kamerastativ / Let
Mærke Rondaful
Materiale Andre

Skriv en anmeldelse

Bærbare Letvægts Kamera Stativ Med Bluetooth-Fjernbetjening Og Telefon Clip Taske Til Kameraer, Smartphones

Bærbare Letvægts Kamera Stativ Med Bluetooth-Fjernbetjening Og Telefon Clip Taske Til Kameraer, Smartphones

Bullet Punkter: 1、Praktiske i Brug: stativ, der har den 1/4 standard skrue interface, der er udstyret med en Bluetooth-fjernbetjening, og den E-type mobiltelefon klip har en svamp til at forhindre, at telefonen mod skader, der er velegnet til de fleste smartphones. 2、Justerbare Design: stativ udstyret med den indbyggede vaterpas med tilt og horisontal rotation,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!