Kategori

NYE Plus Size Trusser Mulberry Silke Mænd Ren Silke Åndbar Trusser L/XL/XXL-GRATIS FRAGT

Nyhed

kr62.52

kr113.62

-44 %

På lager

Tags: ren silke dreses, silke trusser parret, ren silke beaded, varmt undertøj til mænd, ice silke undertøj til mænd, mandlige sexi undertøj, ice silke undertøj, silke plaid trusser, silke teenager trusser, mænd problemfri.

Besked fra vores Team:

Hej, Velkommen til at besøge vores butik.Glad for at være til tjeneste for dig, har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi kan tale engelsk med dig flydende .Nyd din shopping, vores kære venner.

Vi sælger de vigtigste og mest kendte mærke af silke klæder i kina, for at sikre den bedste kvalitet og den bedste pris.

Vores silke produkter er alle Perfekte gaver til Jul, Valentines,Bryllupper, Fødselsdage eller Forkæl dig selv.

Med ægte silke klud, der er lavet af silke, tøj, sundhed virkninger på den menneskelige krop.Siden oldtiden, er der Silke "Silke Queen" i verden.I moderne tider, folk ville give det "sunde fiber", "health fiber" omdømme.Silke fibre, der er nødvendige for den menneskelige krop indeholder 18 aminosyrer og aminosyrer, der er indeholdt i den menneskelige hud er næsten den samme.Så der er menneskelige "anden hud" omdømme.

Bære silke tøj, ikke kun for at forhindre, at ultraviolet stråling skadelige gasser intrusion prevention, modstand mod skadelige bakterier, men også til at øge vitaliteten af den overflade hudceller, fremmer hudens celle metabolisme, mens visse hud-har en god adjuverende behandling.

Tunge pund silke

Tunge pund silke er dobbelt så almindelige materialer, der anvendes silkestoffer,kamgarn fremstillet ved en speciel proces.Fine stof er tyk, blød touchlubrication, og drapere en stærk, elegant kvalitet.I tillæg til havingcommon karakteristika af silke og stoffer, men også er skrumpet meget lille, nemt at organisere og så videre.Især tung silke ikke let at hænge skade, som er uovertruffen i almindelige silke stof.Produkt detaljer:

Materail:100% Mulberry silke(REN SILKE) Størrelse info (1 inch= 2.54 CM)

Størrelsen Talje Hofte L 70-83 CM // CM XL 83 -93 CM // CM XXL 93 -103 CM // CM

Varm Prompt:Manuel Måling fejl 1-3cm.

Giv os dit fulde navn for at gøre sikker på, at din ordre vil blive behandlet normalt!

Forsendelse:

Vi sender til hele Verden, undtagen APO/FPO.

Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20 dage.

Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 20 arbejdsdage.Land

Leveringstid hverdage (herunder ikke ferie) 5-7 8-11 12-14 15-19 20-22 >22 arbejdsdage + lørdag + søndag 5-9 10-15 16-20 21-25 26-30 >31 Usa Sats (varen ankom) 5 .1% 50.1% 29.6% 10.5% 4.7% Refusion Forenede Kongerige Sats (varen ankom) 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% Tilbagebetaling Australien Sats (varen ankom) 21.4% 50.0% 14.3% 7.2% 7.1% Tilbagebetaling Frankrig Sats (varen ankom) 10.5% 28.6% 43.8% 10.1% 7.0% Tilbagebetaling Tyskland Sats (varen ankom) 11.1% 22.2% 30.3% 20.9% 15.5% Tilbagebetaling Canada Sats (varen ankom) 0.0% 47.1% 31.4% 17.6% 3.9%

Tilbagebetaling Spanien Sats (varen ankom) 3.5% 25.0% 47.9% 12.9% 10.7% Tilbagebetaling

Betaling:

Vi accepterer alipay her.

Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Reklamationsret og Garanti:

Vi sætter stor pris på langsigtede forretningsforbindelser.Købe med tillid!

Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden du vender det.

Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra oplader, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.

Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.

Andre Politikker:

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Vi vil forlade POSITIVE TILBAGEMELDINGER efter modtagelse af betaling.Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med varen, efter at modtage det.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Seriøs Køber Kun!Vær sted byd kun hvis du er enig i alle de vilkår.

Seksuelt Suggestive No
Køn MÆND
Trusser & Boxers Briefs
Mønster Type Solid
Sjofelt Billede No
Materiale SILKE
Klassificering af stoffet ren silke
Model-Nummer SMS-HNB001
komponent indhold over 95%
Funktion antibiotika
Mærke TONKINS

Skriv en anmeldelse

NYE Plus Size Trusser Mulberry Silke Mænd Ren Silke Åndbar Trusser L/XL/XXL-GRATIS FRAGT

NYE Plus Size Trusser Mulberry Silke Mænd Ren Silke Åndbar Trusser L/XL/XXL-GRATIS FRAGT

Besked fra vores Team: Hej, Velkommen til at besøge vores butik.Glad for at være til tjeneste for dig, har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi kan tale engelsk med dig flydende .Nyd din shopping, vores kære venner. Vi sælger de vigtigste og mest kendte mærke af silke klæder i kina, for at sikre den bedste kvalitet og den bedste pris. Vores

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!