Kategori

Solid Farve Vandtæt Madras Protector Bomuld Broderi-Quiltet bee Lagen til Madras Tyk Blød pude til Sengen

Nyhed

kr141.14

kr217.11

-34 %

På lager

Tags: lagen vandtæt, luft madras værelses hus, baby madras protector, camp vandtæt ark, bil mad varmere, colchon, madras protector vandtæt, beekeep, madrasbetræk ziper, bed beskytte.

- 100% Bomuld lavet madras protector;

- High density strikket stof er cool touch føle sig perfekt til sommer, eller for folk, der nyde cool touch; Naturligt absorberer fugt; Tilbage belagt med allergivenlige membran, som er 100% vandtæt og åndbar;

- Beskytter mod væsker, støv mider, urin, sved, allergener og bakterier (5 Års Garanti);

- Elastisk micro mesh side stof med dyb lomme giver madras med fuld ventilation og perfekt pasform; 360° Elastik design, der giver perfekt pasform og non-slip greb; Nadver let at anvende;

-Perfekt valg for dem, der har børn, dyr, ældre mennesker, allergi, astma og inkontinens; helt maskine afvaskelige;

- Den dybe lomme-design-passer op til 30cm/11.8 tommer dyb; Leveres i 10 størrelser for en række valg.

Over 334 Millioner mennesker i verden lider af daglige Allergi og Astma, omkring 40% af befolkningen er Børn.Disse Allergier og Astma er primært forårsaget af husstøvmider, Pollen, Bakterier og andre Allergener, som kan være grundlagt for næsten i hvert soveværelse skaber alvorlige sundhedsmæssige problemer.Vores Avancerede Cool Touch Strik Vandtæt Ark giver fuld beskyttelse mod væske udslip, og også hjælpe med at reducere symptomer på allergi ved at blokerer for allergener på overfladen af madrassen, der passerer igennem.Hvilket resulterer i en renere, mere allergivenligt sovemiljø for dig og din familie.Forcheer Cool Touch Strik Vandtæt Madras Protector er lavet af specielle polyester fibre, at trøste dig med en dejlig kold i sommervarmen ved at absorbere varme og fugt fra din krop, og slip dem i luften.Det er åndbart, allergivenlig og 100% vandtæt.Dette materiale har en blød hånd føler, naturligt absorberer fugt og er lydløse.Det tilføjer et lag af luksus uden at ændre fornemmelsen af din madras.

Fragt og Tilbagebetaling

1. Vi sender alle ordrer inden for 5 dage, fordi nogle af sikkerhedstjek ved www.slaegtsbog.dk.kom.Shipping dato, kan blive udvidet på grund af ferie.

2. Dit produkt vil blive leveret til dig inden for 10 til 60 dage.For lande, hvor vi får færre ordrer, og leveringstiden vil være 120 dage.

3. Vi påstår ansvaret for at være ansvarlig for enhver forkert levering og kvalitet i produktet.

4. Selskabet kan ikke være ansvarlig for at betale eventuel told skat for destinationslandet.

5. De krævede oplysninger, herunder adresse, postnummer, telefonnummer og mobilnummer skal være fuldstændige og nøjagtige.

6. For enhver russisk nationale kunde, bedes du angive dit fulde navn på komplet levering af dine varer.

7. Til engros forhandlere, anbefales det at kontakte os direkte for at få den bedste pris samt fragt rabatter.

8. Kina Post, der er Registreret luftpost bruges til forsendelse af dine varer i Usa, Europa og andre dele af verden.Det tager normalt 15 til 45 arbejdsdage til at levere din pakke til dig.Hvis det samlede køb overstiger $180, EMS eller DHL vil blive ansvarlig for at levere dine produkter til dig.Hvis du har en forsendelse favorit, så kontakt os og lad os det vide.

Vender tilbage

Vi sørger for, at kontrollere alle varer inden afsendelse dem til dig.I tilfælde af at en vare er beskadiget under forsendelse eller levering, tøv ikke med at give os et kald og lad os vide, inden for de næste syv dage.Vores dedikerede kundeservice efter at have kontrolleret for enten vil sende dig en udskiftning af din ordre gratis eller returnere dine penge.Kundetilfredshed er vores primære motiv.

Om Feedback

Kunde feedback er meget vigtig for vores virksomhed, bedes du give feedback efter hver leverance.Hvis du er tilfreds med produktet og den service, der ydes, så sørg for at lade positiv feedback og vurdere os.I tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os, og vi vil gøre alt for at løse det.Forvente et svar fra os inden for 24 timer med en forklaring og en undskyldning.Vi ville sætte pris på, hvis du vil kommunikere med os, før du skriver negativ feedback.

Størrelse TWIN/FULL/QUEEN/KING Size
Stof Tæller 20
Stil Almindelig
Skibet Fra CN
Materiale 100% Bomuld
Technics Strikket
Mærke FORCHEER
Passer Til Vandtæt Lagen
Bruger Hjem
Skibet Fra 1. Kina, Spanien, Den Russiske Føderation
Feature1 Brandhæmmende
Klasse Klasse A
Funktion Vandtæt,Bed Bug Bevis,Allergivenlige
mønster Almindelig Farvet
Model-Nummer Dronning vandtæt madras protector
Produkt Bed Beskyttelse Pad
Højde 9 til 14 Inches
Form Madras
Type Sofa Bed, Bed Mat
Element Navn Funda De Colchon
Model 1 Madras Protector,Madras Topper
Oprindelse KN(Oprindelse)
Trådantal 100TC

Skriv en anmeldelse

Solid Farve Vandtæt Madras Protector Bomuld Broderi-Quiltet bee Lagen til Madras Tyk Blød pude til Sengen

Solid Farve Vandtæt Madras Protector Bomuld Broderi-Quiltet bee Lagen til Madras Tyk Blød pude til Sengen

- 100% Bomuld lavet madras protector; - High density strikket stof er cool touch føle sig perfekt til sommer, eller for folk, der nyde cool touch; Naturligt absorberer fugt; Tilbage belagt med allergivenlige membran, som er 100% vandtæt og åndbar; - Beskytter mod væsker, støv mider, urin, sved, allergener og bakterier (5 Års Garanti); - Elastisk

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!