Kategori

Vintage Smykker Solid 14Kt hvidguld Ægte Diamant Bryllup Band Guld Bane SR0069

Nyhed

kr2 658.61

På lager

Tags: sløjfe hår net, 925 sølv, cop vintage, Gold Hair, ametyst ring, filigran sølv, wid vintage, filigran guld, ord vintage, diadem mænd.

14k White Gold Diamond Ring

Diamanter: Naturlige Diamanter

Carat Vægt:0.26 ct

Snit: Rund

Klarhed:SI

Farve:G-H

Eye Ren Diamant

Metal Type:Poleret Solid 14kt Hvid

Guld Vægt (gram):2.06 g

Style: Diamant Ring

Ring Størrelse: 6.5

Kundeservice:

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester for hvert element.Angiv dine behov, når du køber eller slutningen af auktionen, og vi vil sende dig en opdateret faktura.

1) Ring Re-size: angiv venligst enhver størrelse mellem størrelsen 5 til 9 .Tillægsgebyr for $ 10 vil blive tilføjet.

2) Design Ændring : Alle semi-ophæng kan ændres til at passe til en bestemt størrelse/form-center sten.Venligst send mig den størrelse/form, du er på udkig efter, og jeg vil være glad for at give dig et uforpligtende tilbud.Bemærk alle design ændring vil kræve en ekstra uge til at afslutte.

3) Diamond & Metal Upgrade : Alle diamanter, der anvendes i de indstillinger, der kan opgraderes til fuld cut, VS/VVS klarhed.Metal opgradere til 18K Hvid/Gul/Rosa guld er også tilgængelige efter anmodning.Vi tilbyder også to-tonet design for de fleste indstillinger.Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i denne tjeneste.

4) Design Reproduktion : Hvis du vil have et design der er i øjeblikket ikke tilgængelig i min butik, jeg vil blive glad for at arbejde sammen med dig for at reproducere det.Vi garanterer håndværk vil være den samme for alle varer, du kan se i vores butik.

5) Montering Service: Vi tilbyder gratis montering service for alle varer købt i min butik.Venligst kontakt mig for at arrangere en sikker transport af din perle sten.Min guldsmed har over 10 års erfaring i håndtering perle sten.

Forsendelse

Forsendelse til USA, CA, AU, EUROEN er gratis via Express Mail Service (EMS), og normalt tager 5-7 dage siden afsendelsen til at nå de fleste destinationer.

Hvis du har brug for det emne før, kan vi sende det via FEDEX.Ekstra shipping gebyr.

Politik for REFUNDERING

Vi tilbyder 30-dages-Penge-Tilbage til alle produkter, der sælges.Hvis du ikke er tilfreds med din vare nogen grund, udsteder vi en fuld refundering af købsprisen minus omkostningerne ved forsendelse af varen til dig.Vi har IKKE opkræve et returneringsgebyr!Af alle de følgende betingelser skal være opfyldt, for at du kan modtage fuld tilbagebetaling: Varen skal være i sin oprindelige tilstand, viser ingen tegn på slitage, skader, eller vekslen.Alle originale tilbehør, der er leveret tilbage, skal den være.I tilfælde af mangler konstateret, at kun fabrik fejl accepteres som begrundelse for at vende tilbage.Beløbet tilbagebetales ikke, hvis manglen er forårsaget af misbrug af købere.Vare returneres skal være leveret inden for 30 dage fra modtagelsen.Køber er ansvarlig for udgifterne til forsendelse til os.Tilbage shipping metoder, med prioriterede e-mail eller registrere mail, Ingen Fedex.UPS.Toldangivelse mindre end $20 som værdi.Hvis ikke, kan køberen bør være ansvarlig for eventuelle spørgsmål.Hvis du returnerer en skræddersyet vare (ændre størrelse, design ændring, eller design reproduktion), som er en $30 gebyr vil blive fratrukket din refundering.

Held & Godt Bud!!

Bøde eller Mode Fint
Indstilling Type Bane Indstilling
Diamond-Form Runde Form
Køn KVINDER
Stil Trendy
Vigtigste Sten Diamant
Lejlighed Bryllup
Metal Stempel 14k
Model-Nummer SR0069
Metaller Type Hvid Guld
CertificateType NGSTC
Ringe Type Bryllup Bands
Form\mønster Stjerne
Diamant Karat Vægt 0.288
Diamond Cut meget god
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke lanmi
Element Type Ringe
Hvid Diamant Farve G
oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Diamant Klarhed SI2

Skriv en anmeldelse

Vintage Smykker Solid 14Kt hvidguld Ægte Diamant Bryllup Band Guld Bane SR0069

Vintage Smykker Solid 14Kt hvidguld Ægte Diamant Bryllup Band Guld Bane SR0069

14k White Gold Diamond Ring Diamanter: Naturlige Diamanter Carat Vægt:0.26 ct Snit: Rund Klarhed:SI Farve:G-H Eye Ren Diamant Metal Type:Poleret Solid 14kt Hvid Guld Vægt (gram):2.06 g Style: Diamant Ring Ring Størrelse: 6.5 Kundeservice: Vi tilbyder en bred vifte af tjenester for

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!