Kategori

Nye Anti Snorken Bælte Chin Gjorden Pleje Sove Nasal Dilators Mouth Guard Anti-Snorke Løsninger, der for Mand, Kvinde

Nyhed

kr38.20

kr54.60

-30 %

På lager

Tags: Søvn, bruksisme mund vagt, anti snorke armbånd, snorker prop, vejret motion, anti snorke nasal dilator, anti snorken munden vagter, anti-statisk elastik, chin gjorden, anti snorke bælte.

GØR DETTE ARBEJDE?Vi er ikke fremsættelse af krav for succes for hvert snorker.Der er mange typer af vejrtrækning forhindringer, så det er måske ikke arbejde for dig.Men vi føler vores nøje tilrettelagt combo taske vil give dig en stor chance for at erobre din snorken og give dig og din søvn partner en god nats søvn.Den løsning, der er bedst for dig, kan være enhver af de enheder, eller måske en kombination, som hagerem med en næse dilator.Lad os udforske og se, hvad der virker!

- CHIN GJORDEN: Det er lavet af 100% Neopren for din komfort.Den strop på toppen af hovedet giver mulighed for en one-size-passer til alle design.For mange, passende kæbe støtte under søvnen vil give mulighed for en behagelig nattesøvn!

- NASAL DILATORS: Også kendt som en næse vent, maksimere luftstrømmen gennem den nasale passage til at stoppe snorken alle sammen.Det er designet til at styrke og udvide den nasale passage, og maksimere luft at strømme, mens der giver en varm, behagelig følelse, og den er praktisk talt usynlig for udenforstående.Den dilators har huller, som tillader, at næsens hår passere gennem at sikre, at de stadig filtrere luften.Vi tilbyder fire størrelser at sikre en brugerdefineret pasform for dig.

- MOUTH GUARD: Stopper Bruksisme, tænderskæren.Det er monteret ved hjælp af en simpel kog og bide proces.Hvis du nogensinde har brugt en atletisk mund vagt og formet den til dine tænder, så du allerede ved montering proces.

Element Type Sleep & Snorken
Mængde 4stk
Oprindelse KN(Oprindelse)
Arbejdet Tilstand Auto
Type Anti Snorke Hagerem

Skriv en anmeldelse

Nye Anti Snorken Bælte Chin Gjorden Pleje Sove Nasal Dilators Mouth Guard Anti-Snorke Løsninger, der for Mand, Kvinde

Nye Anti Snorken Bælte Chin Gjorden Pleje Sove Nasal Dilators Mouth Guard Anti-Snorke Løsninger, der for Mand, Kvinde

GØR DETTE ARBEJDE?Vi er ikke fremsættelse af krav for succes for hvert snorker.Der er mange typer af vejrtrækning forhindringer, så det er måske ikke arbejde for dig.Men vi føler vores nøje tilrettelagt combo taske vil give dig en stor chance for at erobre din snorken og give dig og din søvn partner en god nats søvn.Den løsning, der er bedst for dig, kan være enhver

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!