Kategori

30stk/masse om 25MM fladskærms tilbage harpiks Jul tyrkiet DIY harpiks cabochons tilbehør

Nyhed

kr42.32

kr51.59

-17 %

På lager

Tags: grøn tyrkiet, el-tyrkiet, pan tyrkiet, tyrkiet foto, hoop tyrkiet, tyrkiet tyrkiet, tyrkiet spanien, nederdele tyrkiet, mandlige tyrkiet, pige tyrkiet.

Produkter

1. Beskrivelse: 30stk/masse fladskærms tilbage harpiks Halloween DIY harpiks cabochons tilbehør

2. Størrelse:picure vis

3.mix farver, eller du vælger farve

Bulk pris og Flere produkter

Vi er Gyldne Suppler af Alibaba.

-Du kan også gennemse vores alibi hjemmeside for flere emner (Klik med højre øverste link).

-Er du velkommen til at kontakte os for bulk pris, hvis du ønsker at bestille flere produkter på en blanding af elementer/farver.

-Er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for andre farver/størrelser/former.

***Velkommen til vores butik!***

**********Stor Ordre,Stor Rabat!**********

Forsendelse

1. Levering

-Ved China Air Indlæg :Generelt om 15-45 arbejdsdage

-Ved Hurtig: Generelt om 5-10 arbejdsdage

2. Elementer vil blive sendt inden for 2-3 hverdage efter betaling er modtaget.

3. Hvis du ikke har modtaget den vare, på Leveringstid , Bedes du kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål ,er normalt, din mail vil blive besvaret inden for 24 Timer.Hvis du stadig ikke har fået svar efter 24 timer, bedes du tjekke din spam af din e-mail boks.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning med kommunikation.

4. Vi leverer til www.slaegtsbog.dk ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

A: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

B: tjek Venligst med din land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Returret

1. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2. Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3. Bemærk pak produkter nøje.Produkter, der returneres, vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4. Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Feedback

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.

2. Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Vi vil svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.På forhånd tak for din tålmodighed.

Om OS

PRIS JA!!Du betaler FABRIKKEN PRIS !Det er derfor vores priser er så konkurrencedygtige.

KVALITET, for At opretholde kvalitet, kontrol, kan vi gøre personligt inspicere for hvert element inden overførsel.Alle varer er 100% nyt og inspiceres.Vi garanterer, at vores produkter er helt nye, officielle og første-class kvalitet.

SAMARBEJDE Vi har mange tak for din henvendelse af vores produkt.Faktisk, vi stræber efter at give bedre og billigere produkter, for at alle kunde.Hvis du tror, at vores tilbud opfylder dine behov, så lad os få din ordre på et tidligt tidspunkt.

Tema Kærlighed
Materiale Harpiks
Mærke DaryMendy
Stil Kunstige

Skriv en anmeldelse

30stk/masse om 25MM fladskærms tilbage harpiks Jul tyrkiet DIY harpiks cabochons tilbehør

30stk/masse om 25MM fladskærms tilbage harpiks Jul tyrkiet DIY harpiks cabochons tilbehør

Produkter 1. Beskrivelse: 30stk/masse fladskærms tilbage harpiks Halloween DIY harpiks cabochons tilbehør 2. Størrelse:picure vis 3.mix farver, eller du vælger farve Bulk pris og Flere produkter Vi er Gyldne Suppler af Alibaba. -Du kan også gennemse vores alibi hjemmeside for flere emner (Klik med højre øverste link). -Er

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!