Kategori

Antikke Hånd Mekaniske lommeur Vintage Gear Hjul Fuld Hunter Sort Halskæde Lomme Ur Gave til Kvinder, Mænd

Nyhed

kr85.06

kr121.48

-29 %

På lager

Tags: balance hjul ur, Demon Slayer model, ary ure, mænd lommeur, mænd skeleton ur, lommeur mekanisk sekskantet, kasser lomme ure, bue og pil, titanium ur til kvinder, grænse ur.

Mere end 5 i den mængde, der er købt, baseret på detail pris reduktion på 5%, der er 9,5 rabat.Velkommen Engros Dropshipping !

Produkt Features:

100% Helt Nye og Høj Kvalitet.

Bevægelse: Hånd Optræk

Diameter: Ca 5.0 cm

Tykkelse: Ca 1,5 cm

Den samlede Længde af Kæde: Ca 30cm

Pakke Indhold:

1 x lommeur

1 x Kæde

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 1 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

2. Gratis Forsendelse Til Hele Verden Om Told

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke guarrantee ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Men vi vil refundere din betaling for hurtig forsendelse(hvis du har betalt) til din konto indenfor 24 timer.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.

Hvis du vælger hurtig forsendelse, skal du huske at forlade dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

Dixie online shop sælger baseret på deres fremragende design og dokumenteret pålidelighed.Så kvaliteten er sikret.Også vi har en QA-teamet for at teste din bestilte produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig.

Retur & Exchange instruktion

Opmærk : vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt.

Følgende oplysninger er påkrævet, når du giver udtryk for problemet:

*Bestil antal

*Billede af defekte perler.

Hvis du har nogen spørgsmål om denne politik for tilbagesendelse, er du velkommen til at kontakte os!

Dixie online shop sælger baseret på deres fremragende design og dokumenteret pålidelighed.og har været at hjælpe den modebevidste se fabelagtig siden 2010. Baseret i Kina.

Vi tilstræber at være spændende og innovative.Vi er klar over den vigtigste del af vores succes er vores kunde.Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

Ledet af et team af højt engagerede og motiverede gruppe af personer, vi er fast fokuseret på vores kunders behov.Vi håber, at med en fortsat udvikling og innovation vil vi fortsætte med at udvide og bringe vores unikke oplevelse til kunder i hele verden.

Stil Antik
Element Type Lomme & Fob Ure
Dial-Skærm ANALOG
Mærke YISUYA
Funktion Skelet
Bezel-Funktion Stationær
Skive Vindue Materiale Type Akryl
Sag Materiale Rustfrit Stål
Køn MÆND
Bevægelse Mekaniske Hånd Vind
Sag Form RUNDE
Model-Nummer P2132C
Dial Diameter 5cm
Bezel Materiale Type LEGERING
tilstand Ny med tags
Skive Materiale Type Rustfrit Stål

Skriv en anmeldelse

Antikke Hånd Mekaniske lommeur Vintage Gear Hjul Fuld Hunter Sort Halskæde Lomme Ur Gave til Kvinder, Mænd

Antikke Hånd Mekaniske lommeur Vintage Gear Hjul Fuld Hunter Sort Halskæde Lomme Ur Gave til Kvinder, Mænd

Mere end 5 i den mængde, der er købt, baseret på detail pris reduktion på 5%, der er 9,5 rabat.Velkommen Engros Dropshipping ! Produkt Features: 100% Helt Nye og Høj Kvalitet. Bevægelse: Hånd Optræk Diameter: Ca 5.0 cm Tykkelse: Ca 1,5 cm Den samlede Længde af Kæde: Ca 30cm Pakke Indhold: 1 x lommeur 1

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!