Kategori

10 i 1Fish Eye Linse Vidvinkel Makro Fisheye Lens Zoom Til iphone 7 8 XS plus MAX antal X-Mobiltelefon-Kamera Linse Kit

Nyhed

kr53.06

kr75.79

-29 %

På lager

Tags: telefoner kamera linse, dual telefonens kamera, linse kit, macro ring, til telefonen zoom, linse på telefonen for samsung, agptek iphone linse, len telefon, makro til telefonen, for zoom, vidvinkel mobiltelefon linse.

Ti-I-Én Universal Ekstern Telefon Linse Stærk Perspektiv Effekt Forbedre Infektion Optisk Glas 1 Stk

Funktioner:

1.Fiskeøje linse kan gøre billeder har en stærk perspektiv effekt og øge infektion.

2.Vidvinkel-objektiv har en bred betragtningsvinkel, og et bredt synsfelt.Dybdeskarpheden er lang og kan vise en lang række klarhed; udvalg af skydning er bredere end den oprindelige, optagelse af landskaber, bygninger og store fotografering, fester og familie billeder, der alle har gode resultater.

3.Makroobjektiv er 15 gange makro, og den effektive fokus afstand er 2-3CM.Skyde små objekter og fuldt ud at vise detaljer; at opdage skønheden i detaljerne og føler micro world.

4.Den telecomdanner er en 2x telecomdanner, som kan øge den optiske brændvidde på mobiltelefonen og er velegnet til stående skydning.

5.Polariserede linser er almindeligt anvendt i farve og sort / hvid fotografering, til at fjerne eller reducere stærke overvejelser om ikke-metalliske overflader, og dermed eliminere eller reducere overstråling.For eksempel, i natur og landskab, fotografering, det er ofte bruges til at udtrykke den struktur af objekter i stærke overvejelser, fremhæve landskabet bag glas, mørkere himlen, og hurtig blå himmel og hvide skyer.

6.Den sekskantede linse kan skabe seks cirkulære fotos og tilføje fantastiske reflekterende effekter til dem for at fange endeløse nye mønstre og nye mønstre.

7.Trekantet linser kan oprette tre runde fotos og tilføje fantastiske reflekterende effekter til dem for at fange endeløse nye mønstre og nye mønstre.

8.Starlight linse kan slå lyskilde i billedet i en 4-line stjernede punkt, skabe en romantisk og barnlige stemning, og øge den kunstneriske virkning af foto.

9.Stråling linse giver dig mulighed for at tage den visuelle effekt, der svarer til stråling, denne effekt giver dig mulighed for nemt at tage billeder med fantastisk visuel effekt.

10.Det strømmende vand linse kan gøre et stationært objekt skyde den dynamiske effekt af motion, og det kan tage fantastiske og kreative fotos uden hjælp af et billede-software.

Beskrivelse:

Med micro lens af mobiltelefon, kan du nemt tage professionel fotograf niveau, high-definition-detaljer, bløde dybde af feltet, og oplever en hidtil uset udsøgt verden.

Specifikationer:

Farve:sort

Glas materiale: HD-glas

Metal materiale: aluminium-magnesium legering

Pakke Inkluderet:

1 * ekstern telefon linse

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Produkt Type til iphone zoom linse tapa camara portatil macro objektiv til telefonen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type lentes clipe universal lente olho de peixe 3 em 1, stk celular
Kompatibel 2 For xiaomi redmi bemærk 2 3 4 pro mi6 mi5 mi5s mi4 mi4s mi4c
Kompatibel 4 For google nexus 6p 5x lg g g2 g3 g4 g5 for moto
Model-Nummer fiskeøje linse 10 i 1 mystiker phone clip linser fisk
Kompatible 3 Samsung galaxy s2 s3 s4 s5 s6 s7 s8 kant plus bemærk 3 4 5 7 a3-a5
Kompatible Mærker Toshiba
Form RUNDE
Stil lentes de telefoto de teleskop telefon kamera lensi
Telefonens Kamera Type Vidvinkel-Len
Kompatibel 1 For apple iphone 4, 4s, 5 5c 5s se 6 6s 7 plus for ipone

Skriv en anmeldelse

10 i 1Fish Eye Linse Vidvinkel Makro Fisheye Lens Zoom Til iphone 7 8 XS plus MAX antal X-Mobiltelefon-Kamera Linse Kit

10 i 1Fish Eye Linse Vidvinkel Makro Fisheye Lens Zoom Til iphone 7 8 XS plus MAX antal X-Mobiltelefon-Kamera Linse Kit

Ti-I-Én Universal Ekstern Telefon Linse Stærk Perspektiv Effekt Forbedre Infektion Optisk Glas 1 Stk Funktioner: 1.Fiskeøje linse kan gøre billeder har en stærk perspektiv effekt og øge infektion. 2.Vidvinkel-objektiv har en bred betragtningsvinkel, og et bredt synsfelt.Dybdeskarpheden er lang og kan vise en lang række klarhed; udvalg af skydning

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!