Kategori

Data Frog 4stk Horisontale Version Højne Beslag til Xbox/S/X spillekonsol Køling Stå for Xbox Spil Tilbehør

Nyhed

kr32.49

kr62.46

-47 %

På lager

Tags: xbox-udgaven x badge, x mænd serien, stå xbox-udgaven, taske til ps4 slank, lb, rb, bundkortet xbox, en xbox, NINTENDO SKIFTE, dato frog, sagen xbox.

Aluminium Metal Analoge Styrepinde

Aluminium metal analoge styrepinde joysticket cap erstatte For Playstation 4 PS4 Pro/PS4 Slank/ Xbox/Xbox Slim/Xbox, En X-Controller.

2,4 G Wireless Spil Controller

Med glæde nyde den massive spil på markedet, og understøtter android platform spil.Det understøtter også de klassiske spil.Spillet controlleren er velegnet til Xbox/PC-Win7, Win8 /Win10/Android Mobiltelefon/ PS3.

Køling Højne Beslag, specielt lavet til Xbox

Velegnet til Xbox/S/X,produktet er let at installere.Efter installation af produktet, at produktet giver det bedste greb, Xbox, man vil være mere stabil og øget

Industrial-grade høj-præcision 3D-print

Produkter, der er trykt med høj præcision 3D vil have karakter af robusthed og holdbarhed, mere raffinerede detaljer, slid modstand, og en bedre kvalitet.

Særlige farve ændringer

Lysende grøn farve.Når det omgivende lys lysstyrken er mindre end den fluorescens, den blotte øje kan se smuk fluorescens.Den orange farve vil gradvist skifter til gul, når temperaturen stiger.

Tilføj høj stivhed carbon fiber

Carbon har en høj grad af stabilitet og er ikke let påvirkes af eksterne faktorer.Efter tilsætning af stoffet, produktet har højere trækstyrke og stivhed

Dobbelt lag silikone non-slip

Der er to lag af non-slip silikone på toppen og bunden af holderen, anti-udskridning og stødsikkert design beskytter din konsol mod utilsigtet slag og stød

Farve-display og produkt parametre

Package list

Beslag * 4

God Kvalitet og God Service

Kære venner!Mange tak for at du besøger vores shop.På grund af den aktuelle forsinkelser i den globale hurtig levering, kan de ikke blive leveret inden for den tid, der kræves.Den aktuelle leveringstid er om 35-90 dage.For ikke at forsinke leveringen af din pakke i lang tid, anbefaler vi at vælge www.slaegtsbog.dk Standard Shipping.De fleste lande kan levere i 7-25 dage!Vælg www.slaegtsbog.dk Standard Shipping, kan du nyde fordelene: Kun vores produkter bærer Gratis Retur-logoet og følgende otte lande, som kan nyde gratis restitutioner for ingen grund.

Trådløse Retro Spil Understøtter HMDI-Udgang

Den nyeste version af DATA FROG gamepad, tror du, det er retro med smagen af barndom?Jeg tror, at svaret skal være!Denne spillekonsol er 1400+ unikke NES-spil, der er bygget i, og vi har også designet en separat russiske spil med 500+!Den vigtigste støtte for at slette spil, kan du downloade spil dig selv.

WIFI spillekonsol, der Understøtter HDMI-Udgang

DATA FROG ' s nyeste WIFI video game controller vedtager HDMI-udgang design, indbygget 3000 +100 3D-spil, og understøtter netværk download-spil (forudsat wifi version + non-wifi-version (direkte indsat i netværkskabel)), Støtte til PS1/PSP og så videre.Du kan gemme spillet fremskridt på ethvert tidspunkt.Op til fire personer kan spille sammen på samme tid.du fortjener at have!

farve 1 sort,hvid,orange
Model-Nummer XWX0820
Funktion 1 Cooling base
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion 4 Farve ændringer
Funktion 3 Non-Slip silikone
Type Fladskærms beslag
Kompatibel Mærke/Model Xboxone/S/X
Pakke 4stk/sæt
Indslag 2 At højne
Mærke DATA FROG
farve 2 Lysende Grøn
Med USB No

Skriv en anmeldelse

Data Frog 4stk Horisontale Version Højne Beslag til Xbox/S/X spillekonsol Køling Stå for Xbox Spil Tilbehør

Data Frog 4stk Horisontale Version Højne Beslag til Xbox/S/X spillekonsol Køling Stå for Xbox Spil Tilbehør

Aluminium Metal Analoge Styrepinde Aluminium metal analoge styrepinde joysticket cap erstatte For Playstation 4 PS4 Pro/PS4 Slank/ Xbox/Xbox Slim/Xbox, En X-Controller. 2,4 G Wireless Spil Controller Med glæde nyde den massive spil på markedet, og understøtter android platform spil.Det understøtter også de klassiske spil.Spillet controlleren er velegnet

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!