Kategori

Karate Mønt - Halv Dollar -- Magisk Trick , Mønt & Penge Magic

Nyhed

kr63.44

kr67.50

-6 %

På lager

Tags: gratis sex t-shirt, paimon, power-paraply, mønt stash, bar mønt, ærkeenglen michael, ko hoved væggen, mønt toy, smykker brev, lizard tshirt.

Beskrivelse Fantastisk Kugle gennem Mønt Se En enkel og fantastisk trick, der altid får en wow.Flip en Halv Dollar i luften, som om du skulle til at kalde heads eller tails, men med en karate type flytte fange mønt.Mønten er ikke fanget det har vist sig at være speared igennem med din pegefinger.Din finger er faktisk gennem mønt!Fantastisk sjov og INGEN Færdigheder Kræver Stor til Street magic!

Betaling

- Vi accepterer alle former for betaling.

- Vi sender pakken inden for 1-4 arbejdsdage efter modtaget betaling som normalt.

Forsendelse

- Vil varen blive afsendt af internationl økonomiske service med tracking nr.

- Under normal situation, leveringstid tager omkring 5 til 50 arbejdsdage, som afhænger af, hvilken shipping service, som du vælger.

- Bemærk venligst, at Shipping gebyr omfatter ikke told, skatter eller andre indførsel gebyrer.Køber skal afholde alle afgifter, skatter, traiff eller andre tillæg til import (hvis relevant).Også på grund af den sikkerhed, vi forbeholder os ret til ikke at sende elementer ubekræftet-adresse.

Returret

- Forkert vare, vil blive tilbudt udveksling.

- Erstatning / tilbagebetaling vil blive udstedt efter modtagelse af de returnerede varer skal være i den oprindelige tilstand, e.g.herunder emballage, instruktion) .

- Buyer vil være ansvarlig for den vende tilbage afgift, mens vi vil ansvaret for den re-sende gebyr.

- Hvis forsendelsen er uanmeldt og vendte tilbage til os, Køber, bør være ansvarlig for at re-sende gebyr (anden afsendelse).Hvis den vare, der returneres, og køber ønsker at tilbagebetale, tilbagebetaling, vil beløbet blive fratrukket den oprindelige S&H gebyr.

- Hvis du ikke har modtaget din forsendelse 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

- Alle håndtering og forsendelse gebyr ikke blive refunderet.

- Magic er alle om tricks og hemmeligheder, og det faktum, at de fleste elementer indeholde hemmeligheder af det trick, og hvordan de er gjort, kan vi ikke restitutioner eller udvekslinger om købte varer.

Tilfredshed

Din tilfredshed er vores højeste prioritet.Forlader negativ eller neutral feedback, kan ikke løse problemet!!

Så kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål eller klager over varen,vil vi forsøge vores bedste for at løse problemet for dig.

Jeg vil sætte pris på for dig til at give os en chance for at løse problemet og service med dig igen.

Hvis du er tilfreds med varen, bedes du forlade alle fem stjerner feedback til mig.

Model-Nummer Karate Mønt - Halv Dollar
Mærke DIWONI
Køn Unisex
Materiale Metal

Skriv en anmeldelse

Karate Mønt - Halv Dollar -- Magisk Trick , Mønt & Penge Magic

Karate Mønt - Halv Dollar -- Magisk Trick , Mønt & Penge Magic

Beskrivelse Fantastisk Kugle gennem Mønt Se En enkel og fantastisk trick, der altid får en wow.Flip en Halv Dollar i luften, som om du skulle til at kalde heads eller tails, men med en karate type flytte fange mønt.Mønten er ikke fanget det har vist sig at være speared igennem med din pegefinger.Din finger er faktisk gennem mønt!Fantastisk sjov og INGEN Færdigheder Kræver

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!