Kategori

Luksus, klassiske hip-hop stil kobber tiger hoved grønne øje stud neutral smykker gave E0497

Nyhed

kr85.98

På lager

Tags: ovale grønne øreringe, øre kvinder, jewelri, grundlæggende luksus smykker, kort nitter, kæden hip hop smykker, carnelian stone, brand luksus kvinde, hiphop mænd, doll eye.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

1. Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling; tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger. 2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder. 3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.Her er mange betalingsmetoder til rådighed på alibaba.com såsom kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af alibaba, og vil ikke være eleased til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det. 1.Hvis du er satisfid med de emner, og vores seervice,skal du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner,er vi glade for, at det samme for dig. 2.Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback,vil vi give dig den bedste service. 1.Du kan kontakte os ved at give os messsages på aliespress eller e-mail til os. 2.Vi kan reagere e-mail inden for 24 timer.

Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer TQE0497
Ørering Type Stud Øreringe
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Øreringe
Stil Hiphop/Rock
Tilbage For At Finde Push-back
Materiale Metal
Køn Unisex
Metaller Type Kobber
Form\mønster Dyr

Skriv en anmeldelse

Luksus, klassiske hip-hop stil kobber tiger hoved grønne øje stud neutral smykker gave E0497

Luksus, klassiske hip-hop stil kobber tiger hoved grønne øje stud neutral smykker gave E0497

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed. 1. Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling; tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger. 2. Tid i transit: Transit

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!