Kategori

74LVXC3245MTCX 74LVXC3245 LVXC3245 TSSOP-24 Originale og Nye 10STK/MASSE

Nyhed

kr35.62

På lager

Tags: filter til vand-led, band-led tv lg, WS2812B, 50pfh4309, rgb lampe, led pixel strip roll, drømmen led kit, ws2811, 12mm led 50, WS2812.

Produkt Detaljer

Model Nummer : 74LVXC3245MTCX Pakke / Kasse: TSSOP-24

Stand: Ny

Betaling

♦ Før du placerer din ordre, bedes du bekræfte, priser og andre detaljer med leverandøren.

♦ Sørg for at læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber.

♦ Når du køber på www.slaegtsbog.dk, dine betalinger er beskyttet af Escrow.Track din ordre på noget tidspunkt for levering online og føle sig sikker på, at betalingen vil først blive frigivet til leverandøren efter du har bekræftet modtagelsen af din ordre.Med Escrow, dine kreditkort oplysninger er aldrig udsat for.

Forsendelse

♦ Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol .

♦ Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.Venligst tjek din adresse nøje, når behandlingen for.

♦ De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

♦ På grund af lager status og tidszone forskelle, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Feedback

♦ Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback.

♦ Kontakt os, inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vores mål er at give et højt serviceniveau, vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

♦ Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have,og vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Garanti

♦.Fremstilling kun de bedste varer, og sikre den højeste kvalitet possiblely.Værdien af de varer og den pris, der er tilsvarende.Har tillid til vores kvalitet og ikke i tvivl om, vores pris.

♦ Levere varer til vores kunder med hurtighed og præcision.

♦ Alle nye chips, hvis der er nogen kvalitet problem, så kontakt os og vi vil give dig en satisfcatory løsning, efter at vi tjekke det .

Kontakt os

♦ Hvis der er nogen utilfredshed med vores produkt eller service,så kontakt os og vi vil give dig en ordentlig løsning.

♦ Hvis du køber mere kvantitet eller flere dele ,kan du kontakte os,og vi kan give dig en større rabat.

♦ Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at følge.

♦ Vi stole på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Så din feedback er meget vigtig for os .Hvis du får tilfredse med vores varer og service .Venligst forlade god feedback til os ,og give fem stjerne.

Tak for jeres støtte, håber jeg, at alle kan få en behagelig forretningsrejse i vores butik, og byde dig velkommen, næste gang!

Element Type Højttaler Aktive Komponenter
Pakke No
tilstand Ny
Materiale Andre
Model-Nummer 74LVXC3245MTCX
Mærke jiaxinhengye

Skriv en anmeldelse

74LVXC3245MTCX 74LVXC3245 LVXC3245 TSSOP-24 Originale og Nye 10STK/MASSE

74LVXC3245MTCX 74LVXC3245 LVXC3245 TSSOP-24 Originale og Nye 10STK/MASSE

Produkt Detaljer Model Nummer : 74LVXC3245MTCX Pakke / Kasse: TSSOP-24 Stand: Ny Betaling ♦ Før du placerer din ordre, bedes du bekræfte, priser og andre detaljer med leverandøren. ♦ Sørg for at læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber. ♦ Når du køber på www.slaegtsbog.dk, dine betalinger

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!