Kategori

Holdbart Silikone Fjernbetjening etui Til Chromecast med Google Voice TV Remote Stødsikkert Vaskbar Vagt Dække

Nyhed

kr21.86

kr34.21

-36 %

På lager

Tags: chromecast, crhomecast oprindelige, chromecast googl, Silicium, chrome-nedbrud, gertong beskyttende skærm, firetv 4k, arabiske tv, cromecast google, wecast google chromecast.

Silikone Fjernbetjening etui til Chromecast med Google Voice TV Remote Stødsikker beskyttelse låg

Funktion:

1. Lavet af silikone, stærk og holdbar.

2. Høj-styrke blød silikone, som kan bedre vejgreb og undgå at falde.

3. Anti-skid design, sætter den på bordet, og det vil ikke falde let, let at føre, forhindrer fjernbetjeningen i at glide, revner, ridser eller at blive tabt.

4. Letvægts, ikke-slip, støvtæt, stødsikker og vaskbar, som kan yde maksimal beskyttelse.

5. Fuld adgang til alle knapper, porte og funktioner, der kan give god beskyttelse til alle kanter og hjørner af fjernbetjeningen.

Specifikation:

Materiale: Silikone

Farve: Sort, Blå, Lys Blå, Mørk Blå, Mint Grøn, Rød

Produkt Størrelse: 130 X 40 X 16mm/5.12 X 1.57 X 0.63"

Gældende Modeller: for Chromecast med Google TV

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Pakker:

1 X Fjernbetjening Sag

1.Alle varer bliver kontrolleret grundigt, inden afsendelse. 2.Angiv venligst dit fulde navn og korrekte adresse, vi er ikke ansvarlig for dine fejltagelser. 3.Alle vores pakke kommer med tracking nummer.Tracking oplysninger er tilgængelige inden for 1-4 dage efter afsendelse.

1.Vi vil pakke og afsende pakken med det SAMME.Og der vil være en lille forsinkelse, når ferien. 2.Vi vil herefter sende pakken via Kina Post eller andre nationale post.Normalt shipping tid er 15-60 dage i henhold til dit land.Hvis du ikke kan modtage din vare inden for 60 dage, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp. 3.Følg billeder er på vores lager

1.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, er du velkommen til at kontakte mig for en løsning, i stedet for at lade en neutral eller negativ feedback, Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. 2.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester

Model-Nummer Ekstern
Pakke Ja
Størrelse /
Bruger TV
Mærke ALLOYSEED
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Holdbart Silikone Fjernbetjening etui Til Chromecast med Google Voice TV Remote Stødsikkert Vaskbar Vagt Dække

Holdbart Silikone Fjernbetjening etui Til Chromecast med Google Voice TV Remote Stødsikkert Vaskbar Vagt Dække

Silikone Fjernbetjening etui til Chromecast med Google Voice TV Remote Stødsikker beskyttelse låg Funktion: 1. Lavet af silikone, stærk og holdbar. 2. Høj-styrke blød silikone, som kan bedre vejgreb og undgå at falde. 3. Anti-skid design, sætter den på bordet, og det vil ikke falde let, let at føre, forhindrer fjernbetjeningen i at glide,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!