Kategori

Original Viofo 4STK*2 Bil Kredsløb Sikring Tryk på ATC-ATS MICRO2 MINI Adapter Indehaveren

Nyhed

kr85.92

kr95.44

-9 %

På lager

Tags: dvr viofo, ns sx, android auto carplay dongle, viofo a129 dual, atmosfære rkdm fører, viofo, optageren viofo a129, sikringsholder, 12v sikringsholderen, viofo a119 v2.

Original Viofo 4STK Bil Kredsløb Sikring Tryk på ATC-ATS MICRO2 MINI Adapter Indehaveren

Funktioner:

Stikket I En Eksisterende sikringsholderen Beskytter Oprindelige Kredsløb og Giver Et Forspring Til Nye Kredsløb

Service:

Beskadiget ved levering: Hvis der er skade på pakken, eller hvis varen er mangler, så opbevar den originale forsendelseskasse og kontakt os straks, så vi kan udstede en skade krav til transportøren.Undlad venligst at returnere varer uden at gå gennem disse trin, da det forsinker udskiftning af ordren.

Manglende elementer: Alle de manglende elementer krav, skal indberettes inden for tre arbejdsdage for levering.Kontakt os for at rapportere en manglende vare fra din forsendelse.

Garantiservice for produktet: Fra købsdatoen på alle kameraer, der er omfattet af et års garanti, alt tilbehør er dækket af en 3 måneders garanti.Enhver Ikke-kunstige kvalitet problem kan anvendes til udskiftning.

Specielle Funktioner Beskytter Oprindelige Kredsløb og Giver Et Forspring Til Nye Kredsløb
Element Type Kabler, Adaptere & Stik
Mærke viofo

Skriv en anmeldelse

Original Viofo 4STK*2 Bil Kredsløb Sikring Tryk på ATC-ATS MICRO2 MINI Adapter Indehaveren

Original Viofo 4STK*2 Bil Kredsløb Sikring Tryk på ATC-ATS MICRO2 MINI Adapter Indehaveren

Original Viofo 4STK Bil Kredsløb Sikring Tryk på ATC-ATS MICRO2 MINI Adapter Indehaveren Funktioner: Stikket I En Eksisterende sikringsholderen Beskytter Oprindelige Kredsløb og Giver Et Forspring Til Nye Kredsløb Service: Beskadiget ved levering: Hvis der er skade på pakken, eller hvis varen er mangler, så opbevar den originale forsendelseskasse

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!