Kategori

14X25CM A5 Tre Niveau Dæmpbar Led Lys Pad,Tablet Værktøjer Diamant Maleri Tilbehør Diamant Broderi Tegnefilm Dyr

Nyhed

kr75.85

kr116.69

-34 %

På lager

Tags: boble-niveau præcis, blæk tablet, maling af numre med fugle og blomster, ånd, draw hånd, boble-niveau runde, boble for niveau, pen-sensor, pen til tablet-pennen, 48 pen.

Velkommen til ARMYQZ Butik Kære køber, vores ydre emballage: aircondition, kolonne taske, så du behøver ikke bekymre dig om den gave, at blive beskadiget, har vi arbejdet hårdt på at forbedre, hvis formål er at tilfredsstille alle kunder.Lide dette produkt, jeg ønsker dig et godt liv.Funktioner: 1. Bærbart og Let Design: Lys-vægt, så det er let at bære, og ingen problemer med opbevaring. 2. Øjet er Beskyttet Under Sporing: Tag flimmerfri super lyse øko-venlige led, ensartet og stabil lys vil gøre du føler dig tryg under sporing af processen.Lyslederen plade har filtreret de skadelige stråler og beskytter dine øjne, ingen hårde lys, ingen problem for lang tid på at arbejde. 3. USB-Drevet: Kom med et USB-kabel, sporing lys boks er let at blive tændt ved at tilslutte til en power bank, en computer eller en USB-port på stikkontakten. 4. Bred Anvendelse: lys pad er et ideelt værktøj for Skitsering, Tegning, 2D Animation, Kalligrafi, Prægning, Scrapbooking, Tatoveringer Overførsel, Quiltning, uanset om det er professionelle eller amatører.Det er også en fantastisk gave til kunstnere, designere og fotografer.Specifikationer: A5 led-size: om 14X25CM(140x250mm) Materiale: Akryl lyskilde: LED Pakning Inkluderet: 1*LED tegnebrættet 1*USB-Kabel Specifikationer: Materiale: Canvas & Pad.Diamant maleri størrelse: 20x20cm A5 Lys bord størrelse:14x25cm(140X250mm) Bemærk: Børn skal være styret i henhold til voksne.Pakken Indeholdt: 1 x Diy diamant maleri. 1 x A5 LED lys bord.(størrelsen:14x25CM) 1 x Diamant maleri tilbehør.Komme på, vi er din mest korrekte valg De bedste ønsker for dig!!!Bemærk:

Små dele, ikke for børn under 3 år.

Opsyn af en voksen er påkrævet.Bemærk: 1.På grund af lys-og tv forskel,at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. 2.Bemærk, at 1-3mm forskelle på grund af manuel måling. 3.Tak for din bedes forståelse.

Sæt Type Ja
Bruger Malerier
Produkt Navn
Brug 64 Diamant broderi eller maleri
Billede Beskrivelse
navn 6 Diamant maleri tilbehør
Tema
Emballage
Brug 2 2020 nytår gave
Antal Farver 10-45
navn 7 Diamant Maleri Værktøj
diamant maleri Sæt Type
Form Tre-dimensionel
Type 2 for diamond maleri
Diamond-Form RUNDE
Mærke ARMYQZ
Mønster type
Brug Hjem indretning/Wall stickers/gave/julegave
Indsætte Område Fuld
Mønster Type Portræt,Tegnefilm,Natur,Religiøse,Blomst
Feature11 bærbare tavle med USB-power bank
A5 Størrelse
Materiale Plast
Type 3 for Square diamant maleri
Diamant Maleri Cross Stitch Kits
Ramme No
Gratis gave
salg
Diamant maleri størrelse
feature3
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Engroshandel No
Ydre Emballage
Stil Moderne
Anvendelse
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op

Skriv en anmeldelse

14X25CM A5 Tre Niveau Dæmpbar Led Lys Pad,Tablet Værktøjer Diamant Maleri Tilbehør Diamant Broderi Tegnefilm Dyr

14X25CM A5 Tre Niveau Dæmpbar Led Lys Pad,Tablet Værktøjer Diamant Maleri Tilbehør Diamant Broderi Tegnefilm Dyr

Velkommen til ARMYQZ Butik Kære køber, vores ydre emballage: aircondition, kolonne taske, så du behøver ikke bekymre dig om den gave, at blive beskadiget, har vi arbejdet hårdt på at forbedre, hvis formål er at tilfredsstille alle kunder.Lide dette produkt, jeg ønsker dig et godt liv.Funktioner: 1. Bærbart og Let Design: Lys-vægt, så det er let at bære, og ingen problemer

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!