Kategori

5.7" Nye LCD-For Motorola Moto G7 Spille XT1952 LCD-Skærm Touch Digitizer Assembly For Motorola G7play XT 1952 Skærm

Nyhed

kr152.93

kr235.23

-34 %

På lager

Tags: display moto g7 spil, display moto g7 magt, display moto g8, lcd-moto g7 spil, display xt1952, bil, mini-telefon, tilfælde motorola, lcd-moto g7, nexus 3, batteri v8.

Venlig påmindelse : Vær venlig at teste skærmen første gang,skal du ikke installere det direkte!!!

5.7" Nye LCD-For Motorola Moto G7 Spille XT1952 LCD-Skærm Touch Digitizer Assembly For Motorola G7play XT 1952 Skærm

Kompatibel Med : For Motorola Moto G7 Spille XT1952 Bemærk :Vær venlig at teste skærmen, før du installerer den.Installér ikke direkte uden test.

☞☞☞☞☞☞Bemærk : Pls teste det, før du installerer den på din telefon,eller vi vil ikke acceptere, at enhver tvist efter.

Efter du har modtaget varerne,skal du ikke installere skærmen direkte,kan du linke flex kabel til bundkortet og teste det første at sikre, at det virker perfekt.Hvis du ikke er god til udskiftning af LCD,vil vi foreslå, at du finder en professionel vedligeholdelse person, at erstatte det.

Nedenstående Betingelser Er I Garanti:(brug af video og foto bevis for,at dette er nødvendigt)

(1).Når du modtager pakken,og pakken var beskadiget.må ikke underskrive pakken.Hvis du har allerede underskrevet, skal du sørge for at give nogle beskadigede billeder af den ydre emballage og elementer. (2).Du finder varen beskadiget, når du kontrolkanalen pakken.vise tilbage til lcd ' et,har vi et logo i ryggen. (3).Du kan finde den vare, du ikke arbejder, når du tester,og du ikke har installeret det. (4).Du får forkerte farver eller modeller. (5).Du har endnu ikke modtaget varerne efter den effektive leveringstid.

Nedenstående Betingelser, Er Ikke Af Garantien:

(1).Du har ikke teste de elementer, før du installerer den. (2).Varen var brudt, men kan du ikke give nogle billeder af den beskadigede ydre emballage. (3).Ingen arbejds-eller beskadiget på grund af forkert installation. (4).Du har brugt elementer. (5).Har du ikke modtaget pakken, fordi du forlod en forkert adresse eller telefonnummer. (6).Produkt overstiger garanti---3 Måneder.Varer beskadiget på grund af menneskelige grunde, er ikke dækket af garantien.

Venlig Påmindelse:

1.Tillad et lidt farve variation i de forskellige display-indstilling. 2.Check venligst din telefonmodel omhyggeligt for at undgå at købe fejl. 3.Vi har kun et sæt af værktøjer for alle pakker.Hvis du har købt flere skærme, og har brug for flere sæt af værktøjer, bedes notere dette i den rækkefølge, eller sende en besked til os.Antallet af redskaber, der er på de fleste af de samme som antallet af skærme.

Tak for dit køb,Bedste hilsner.

Model-Nummer For Motorola Moto G7 Spille XT1952
Display Opløsning 1520X720
Garanti 3 Måneder (Bortset fra de menneskelige skader)
Materiale IPS
Efter service En efter en efter-service
Real Pixel 1512*720
Kvalitet Og Kontrol Testet godt før forsendelse
Skærm > 3"
Punkt Betingelse Ny
Oprindelse KN(Oprindelse)
farve black
LCD-Kit Ja
Type LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
håndtering tid Skibet ud inden for 24.
Mærke OTOZISON
Kompatible Mærker motorola
Produkt model Vi kan tilbyde alle former for reservedele til mobiltelefon
Certificering INGEN

Skriv en anmeldelse

5.7

5.7" Nye LCD-For Motorola Moto G7 Spille XT1952 LCD-Skærm Touch Digitizer Assembly For Motorola G7play XT 1952 Skærm

Venlig påmindelse : Vær venlig at teste skærmen første gang,skal du ikke installere det direkte!!! 5.7 Nye LCD-For Motorola Moto G7 Spille XT1952 LCD-Skærm Touch Digitizer Assembly For Motorola G7play XT 1952 Skærm Kompatibel Med : For Motorola Moto G7 Spille XT1952 Bemærk :Vær venlig at teste skærmen, før du installerer den.Installér ikke direkte

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!