Kategori

LED Digital Vækkeur Digital Projektor Radio Vækkeur Mode Justerbar Spejl Vækkeur i Stand Elektronisk Desktop Ure

Nyhed

kr126.83

kr253.59

-49 %

På lager

Tags: sk se, mini projektor fjernbetjening, masse led vækkeur, 300 tommer, mini-projektor, projektor, radio med vækkeur, ur-projektet, beamer, vækkeur ciffer.

Bullet punkter:

High-definition projektion ur og 180 justerbar vinkel: to-niveau projektion justering af lysstyrke og grad display retning justering, 5m høj-definition projektion, ingen grund til manuelt at justere brændvidde.

Stor skærm og justerbar lysstyrke: 8-tommer store skærm LED grænseløst og elegant buet design giver dig den ultimative visuelle oplevelse.Du kan justere 4 projektion lysstyrke og 4 skærmens lysstyrke efter behov.

Dobbelt alarm med rungende: Med dobbelt alarm-indstillinger, du kan angive, at den drypper og radio alarm-tilstande, og vågne op via din favorit radio eller ringetone på den tid, der kræves.Med høj kvalitet 4 ohm 3 watt højtalere og professionelle forstærker kredsløb design, lyden kan være helt frigivet.Den dobbelte vækkeur med snooze-knap giver dig mulighed for at udsætte for 5 til 60 minutter.

FM-radio-og timer funktion: signalet modtagelse vifte af denne FM-projektion alarm er 76-108.0 MHz, og den antenne på bagsiden af enheden kan udvides til at opnå en bedre modtagelse.Du kan registrere op til 15 steder for hurtig og nem adgang.Den timer-funktionen gør det muligt automatisk at slukke efter standby.

Backup batteri og USB-opladning: netspændingen til radio, alarm og ur-funktioner, batteri (medfølger) for at sikre, at alle indstillinger kan gemmes i tilfælde af strømsvigt.5V/1.2 EN USB-udgang på bagsiden af uret giver dig mulighed for at oplade din kompatible til iPhone, Android smartphones og tablets.

Drift:

Hvordan til at åbne Indsæt den ene ende af kablet i Mikro Mikro-opladning port for produktet, og den anden ende til adapteren.Sæt derefter adapteren i stikkontakten og udstede en advarsel til at starte tjenesten.USB-mobiltelefon opladeren, Tilslut den ene ende af USB opladning kabel til produktet, og den anden ende til-enhed (såsom en smartphone).

Beskrivelser:

Navn: Radio projektion vækkeur

Power mode: USB-kabel 5V DC

Power RF: 76-108.0 MHZ

Adapter input: AC100-240V, 50/60Hz

USB-port: 5V, maksimal 1.2

Materiale: ABS+plast

Strømforsyning: usb

Vandtæt: Nej

Størrelse: 185*45*91mm

Brutto vægt: 250g

Pakke inkluderet:

1*digital LED alarm ur

1*bubble taske

1*engelsk manual

1*1,5 m USB-kabel

1*2032 knap batteri

1*max koskind

Pakkeliste

1*digital LED alarm ur

1*bubble taske

1*engelsk manual

1*1,5 m USB-kabel

1*2032 knap batteri

1*max koskind

Form Enkelt Ansigt
usb-port 5V, maksimal 1.2
Materiale ABS+Plastic
Er Smart Enhed Ja
rf power 76-108.0 MHZ
Power Mode USB-kabel 5V DC
Skærm Type led
Motivity Type Digital
Indslag 2 Digital Projektor Radio Vækkeur
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Projektion
Funktion 1 Elektronisk Desktop Ure
Funktion 3 Justerbart Spejl Vækkeur
Adapter input AC100-240V, 50/60Hz
Stil Europa
Strømforsyning USB

Skriv en anmeldelse

LED Digital Vækkeur Digital Projektor Radio Vækkeur Mode Justerbar Spejl Vækkeur i Stand Elektronisk Desktop Ure

LED Digital Vækkeur Digital Projektor Radio Vækkeur Mode Justerbar Spejl Vækkeur i Stand Elektronisk Desktop Ure

Bullet punkter: High-definition projektion ur og 180 justerbar vinkel: to-niveau projektion justering af lysstyrke og grad display retning justering, 5m høj-definition projektion, ingen grund til manuelt at justere brændvidde. Stor skærm og justerbar lysstyrke: 8-tommer store skærm LED grænseløst og elegant buet design giver dig den ultimative visuelle oplevelse.Du

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!