Kategori

Dephoto Farve, Træ-Gulvtæppe Fotografering Baggrunde Nyfødte Photo Booth Valentine ' s Day Baggrunde Fotografer Studio Photophone

Nyhed

kr20.14

kr38.02

-47 %

På lager

Tags: bmw f30, photobooth prop, Baggrund, studio gruppe foto baggrund, foto studio-midler, Baggrunden, babi, bred fotografering baggrunde, kit foto studio, fotos studio.

Vores brand---- DePhoto

Vi er en professionel fotografering baggrund producent Vores baggrund er primært målrettet til nyfødte,børn, voksne,ferier,fødselsdage,bryllupper osv.Vores designere kan designe en bred vifte af baggrunde i henhold til den enkelte kundes behov.Hvis du har brug for brugerdefineret baggrund, er du velkommen til at kontakte os.Vi kan gøre det Maksimale problemfri bredde af 300cm

(andre butikker:Den maksimalt kan skæres 180cm,større størrelse baggrund har brug for at blive splejset;) Tynd-Tynd Vinyl (også holdbare),blød,let,Nem at Folde og Bære,billigere og lettere end Polyester stof,men er stadig tearproof,Så det er egnet til engangs-brug(fødselsdag),familie-fotografer.Bemærk:du Må ikke røre det med vand ,når du kan finde fodspor på den baggrund,kan du prøve at bruge en let fugtig klud til at forsøge at tørre det af,

Produkt Beskrivelse

Beskrivelse:

På denne baggrund er Let absorberende, Ikke-reflekterende,Problemfri.Nogen lomme.

Vi kan brugerdefinerede enhver størrelse du også kan printe dit eget billede som baggrund, blot billedet er klart nok.Pls kontakt med os, hvis du har behov for.

Hængende Din Drop:

Brug skruetvinger til at hænge det på en baggrund, der står eller en baggrund support system.Disse ikke har en stang lomme.

Pleje & Rengøring:

Baggrunde er super brugervenlig.Bare tage en fugtig klud med vand.

Bemærk:

Efter anmodning fra told-posten kan ikke være for stor, så vi er nødt til at fold klud til at opfylde anmodningen, bedes jern ud klud, når du modtager varen, tak for din forståelse.

For at lette transport og emballage, vil blive foldet klud baggrund forsendelser, hvilket resulterer i øget;

Må ikke bekymre dig, påvirker ikke at bruge, recovery-metode, som følger:

1. Klud materiale, kan bruge jern, trykke tilbage;

2. Rul det op tæt med en cylinder, og venter på 3-4 dage.

Hvis du føler, baggrunde ikke high definition, vil nogle sløret,så har brug for distance for at tage billeder.Også mange store format billeder, der kan virke en smule pixeleret, når du se det op tæt på, men jeg sørge for, at kun egnede billeder, der er brugt til dråber til at give de mest realistisk udseende som muligt.Husk på, at alle computerskærme varierer i farve kalibrering.

Elementer vil blive sendt inden for 1-2 arbejdsdag, når vi har modtaget betaling.

Alle baggrunde er lavet i Kina og er trykt på tidspunktet for ordren.Kunden brugerdefineret baggrund,Du planlægger for en ekspeditionstid på ca. 3 dage til trykning og forsendelse.

Elementer vil blive sendt fra Kina sender med USPS(undtagen for multi rækkefølge).I sædvanlig,vil det tage omkring 7-15 dage.Nogle fjerntliggende områder kan tage mere end 20 arbejdsdage.

* Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, og det kan tage op til 20 arbejdsdage.Hvis du ikke modtager varen efter 30 dage, skal du sende en besked til os, vil vi undersøge og løse levering problemet.Nogle fjerntliggende områder kan tage mere end 45 dage!

Returnerer:

Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du e-mail til os inden 30 dage fra modtagelsen for en ombytning eller retur.Hvis du returnerer varen(e) skal være i original stand (ubrugt og med alle originale emballage, vejledninger og tilbehør.Vi vil besvare din mail inden for 48 timer normalt.nogle gange har lidt forsinkelse på grund af weekend eller ferie.

Feedback:

1.Vi gør vores bedste for at værdsætte hver eneste kunde en 5-stjernede positive www.slaegtsbog.dk erfaring ved at arbejde hårdt og professionelt.Vi leverer også nøjagtige oplysninger om vores produkter, hurtig kommunikation og rimelig og fair pris (balancen mellem pris og kvalitet) til vores kunder.Vi er velkommen, hvis du har nogen spørgsmål, problemer eller forslag.Du er velkommen til at kontakte os via www.slaegtsbog.dk.

2.Hvis der ikke er nogen reaktion efter kontakt med os flere gange, tjek venligst din e-mail-spam-mappen.

3.Vær venlig IKKE at Efterlade os Negative Feedback, uden at kontakte os på forhånd.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse dine problemer.

Om os:

Vi er ærlige sælger på www.slaegtsbog.dk til at give den 100% Tilfredsstillende service.Med det formål at give købere et nemmere, hurtigere og mere direkte måde at nå ud til kvalitet produkter ved at tiltrække engros pris med stor effektivitet fra udvalgte standard-producent sellers.By hjælpe fabrikanten sælgere til at opfylde professionel kunde support service, effektiv for levering proces, og efter salg service, vi forpligte sig til at tilbyde alle køber superior og glade shopping oplevelse.

Vi svarer alle e-mails inden for 1 business / arbejdsdage; Vores åbningstider: Man-Lør 9:00-17:30 UTC/GMT +8 timer.

Anvendelse Foto Studio,Teater,Scene,Party
festival Nytår,Valentinsdag,St. Patrick ' s Day, Påske Dag
Pakke Ja
Materiale Vinyl
Mærke DePhoto
Type Spray Malet
Model-Nummer BMW
Folk/Skarer Barn, Barn, Barn, Kæreste, Par, Familie
Velegnet Sted Foto shop, Restaurant, Hotel, Bar, Studio -, Skole -, Hus
Lejlighed fødselsdag,bryllup,festival,fest,brusebad
Stil Andre

Skriv en anmeldelse

Dephoto Farve, Træ-Gulvtæppe Fotografering Baggrunde Nyfødte Photo Booth Valentine ' s Day Baggrunde Fotografer Studio Photophone

Dephoto Farve, Træ-Gulvtæppe Fotografering Baggrunde Nyfødte Photo Booth Valentine ' s Day Baggrunde Fotografer Studio Photophone

Vores brand---- DePhoto Vi er en professionel fotografering baggrund producent Vores baggrund er primært målrettet til nyfødte,børn, voksne,ferier,fødselsdage,bryllupper osv.Vores designere kan designe en bred vifte af baggrunde i henhold til den enkelte kundes behov.Hvis du har brug for brugerdefineret baggrund, er du velkommen til at kontakte os.Vi kan gøre det

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!