Kategori

Saco para trænings-og motionscenter crossfit peso de 10 kg para gimnasion da casa sandbag con agarres antideslizantes saco búlgaro bolsa lastre

Nyhed

kr150.66

På lager

Tags: fitnesscenter machin, bar squat, taske punch, high-top lærred sko mænd, hoppe reb, greb fitness, Sandbag, comba fitness-pink, crossfit sandbag, Crossfit.

VÆGT CROSSFIT 10 KG SÆK BULGARSKE

-Denne kompakte pose 10 kg (levering af vakuum, kan fyldes med sand eller vand, for eksempel), det er perfekt til at udføre et væld af øvelser med vægtløftning.Det er især nyttigt for crossfit, da det giver dig mulighed for at gøre alle former for squats og andre øvelser.

- Udstyret med to af ergonomiske greb, non-slip til at sikre, at forstå en sikker og forsvarlig under din træning.Derudover vil du reducere træthed på dit håndled i forhold til andre redskaber, af vægtløftning.

-Det er designet med en belægning xdr-der forhindrer, at posen går i stykker eller lider deformationer under din høj intensitet træning.

*At forebygge skader og optimere din træning, vi anbefaler, at du følger instruktionerne fra en professionel.

Alle vores forsendelser er lavet fra Madrid (Spanien), samme dag (hverdag), hvor du foretog købet, forudsat at den udføres før 13:00.Derfor, før du køber, det er vigtigt at kontrollere, at levering adresse, der er den rigtige, som efter vi har behandlet din pakke, vil det være umuligt at gøre nogen form for ændring.

De leveringstider er en tilnærmelse, men det er som regel mødt med en hurtig levering via ASM.Disse tider ikke tager hensyn til forskellige faktorer, der kan påvirke leveringstiden er estimeret i begyndelsen.

-Hvis du har nogen problemer med levering eller vare, bedes du kontakte os direkte som vi vil ALTID give dig en løsning.Vores mål er at tilfredsstille alle vores kunder, og en negativ feedback vil ikke løse dit problem.

Vores forpligtelse er til glæde for alle vores kunder, og vores garanti, de tusinder af gange, at vi allerede har opnået.Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle type af hændelse.

Hvis du har brug for at kontakte os, så gør det via det interne beskedsystem .Hvis du foretrækker det, kan du også ringe til os på: 91 231 82 27 , i timer, L-V:9: 00-14:00.Vi vil forsøge at give dig den bedste løsning for dig at blive en del af vores lange liste af tilfredse kunder.

Oprindelse ES(Oprindelse)
Type Sandbag Kategori
Alder >8 År

Skriv en anmeldelse

Saco para trænings-og motionscenter crossfit peso de 10 kg para gimnasion da casa sandbag con agarres antideslizantes saco búlgaro bolsa lastre

Saco para trænings-og motionscenter crossfit peso de 10 kg para gimnasion da casa sandbag con agarres antideslizantes saco búlgaro bolsa lastre

VÆGT CROSSFIT 10 KG SÆK BULGARSKE -Denne kompakte pose 10 kg (levering af vakuum, kan fyldes med sand eller vand, for eksempel), det er perfekt til at udføre et væld af øvelser med vægtløftning.Det er især nyttigt for crossfit, da det giver dig mulighed for at gøre alle former for squats og andre øvelser. - Udstyret med to af ergonomiske greb, non-slip

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!