Kategori

85Pcs/Max 9260 Rustfrit Stål fiskekroge Skarpe Sport Cirkel Levende Agn Karpe Fiskeri Kroge Saltvand fiskegrej

Nyhed

kr67.37

kr103.67

-35 %

På lager

Tags: 9260 stål ninja, fisk på krogen, 1 kasse fiskekroge, theseus fiskegrej, sport top, stigen rustfrit stål, 3 fisk krog, haveslange stå, svinghjulet rotor, fitness tøj sæt.

Produkt Features:

1.Lavet af rustfrit stål, robust og holdbar.Med høj styrke og korrosionsbestandighed, der er egnet til ferskvand og saltvand. 2.Pigtråd kroge med skarpe godt design og offset punkt.Cirkel kroge design for mindre dødelighed.Runde gape og pigtråd skarp spids, der holder fisk tab til et minimum. 3.Kort skaft,lukkede øjne,en udtalt cirkulære bøje,en indre bøjning punkt,fejet tilbage øje design,hjælpe lystfiskere krog og holde på flere fisk. 4.Levende agn kroge er fantastisk til levende agn, friske afskårne agn, gul hale, bas, rock fisk, maller og så videre.Specielt velegnet til karpe fiskeri.

Produktet Omfatter:

9260 1/0 20pcs 9260 2/0 20pcs 9260 4/0 15pcs 9260 5/0 10stk 9260 7/0 10stk 9260 9/0 10stk

Emballage:

85Pcs Fiskeri Krogene I En Kasse

1. Køb beskyttelse er ved at løbe ud, men pakken er stadig i transit.

Leveringsdato vil blive udvidet med 10~30 dage, hvis pakken er stadig ikke leveret, vil vi returnere alle dine penge.

2. Ingen tracking oplysninger.

Bedes du spore din pakke på 17track hjemmeside, efter at pakken er afsendt.Hvis der stadig ikke er noget tracking oplysninger, 7 dage senere, efterlade os en besked ASAP.

3. Forkerte produkter eller forkert mængde.

Der er en label på pakken, skal du vise os billeder af etiket og produkter, hvis det er vores fejl, vil vi sende dig nye korrekte varer, eller vende tilbage delvis penge til dig.

4. Shipping.

Alle pakker vil blive sendt ud i 3 dage efter betaling er blevet bekræftet, delivey tid kan blive forsinket på grund af ferie, dårligt vejr, told eller andre betingelser, tak for din forståelse.

5. Feedback.

Alle fem stjerner positiv feedback, som er værdsat, hvis du er tilfreds med vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er tilfreds.Tak!

6. Tvist.

Det har en dårlig effekt på vores shop, hvis du åbne en tvist, bedes du kontakte os, vil vi levere løsninger, der er bedst til at tilfredsstille dig.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Stilling Ocean Båd Fiskeri
Type Pigtråd Krog
Model-Nummer 9260
Pakke Boks
Mængde 85Pcs/Box
Med Lineal eller Ikke No
Krog Farve SØLV
Materiale Rustfrit Stål
Størrelse 1/0, 2/0, 4/0, 5/0, 7/0, 9/0
Mærke shaddock fiskeri

Skriv en anmeldelse

85Pcs/Max 9260 Rustfrit Stål fiskekroge Skarpe Sport Cirkel Levende Agn Karpe Fiskeri Kroge Saltvand fiskegrej

85Pcs/Max 9260 Rustfrit Stål fiskekroge Skarpe Sport Cirkel Levende Agn Karpe Fiskeri Kroge Saltvand fiskegrej

Produkt Features: 1.Lavet af rustfrit stål, robust og holdbar.Med høj styrke og korrosionsbestandighed, der er egnet til ferskvand og saltvand. 2.Pigtråd kroge med skarpe godt design og offset punkt.Cirkel kroge design for mindre dødelighed.Runde gape og pigtråd skarp spids, der holder fisk tab til et minimum. 3.Kort skaft,lukkede øjne,en udtalt cirkulære bøje,en

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!