Kategori

Enkel Vinter Halskæde i Rustfrit Stål Real-Forgyldt Halskæder sæt 2stk Store Hjerte Vedhæng Halskæde Rolo Kæde Smykker til Kvinder

Nyhed

kr28.19

På lager

Tags: mode smykker til kvinder, armbånd gris, kløver hjertet, stof paraply, cz drop, rund halskæde ægte guld, ananas ægte guld halskæde, beige smykker, kæde halskæder ægte guld, choker lag.

Designer reference Bedes du vælge en farve præference ved kassen.Denne halskæde har en justerbar kæde på bagsiden, længde 5 cm, den oprindelige længde af denne choker er ca 45cm.De materialer, der er blå stribe glas perler, med ægte ferskvandsperle og barok perle vedhæng.Med naturen unikke karakter, vil du bære det som en daglig tilbehør.Hvis du er grossist, bedes du kontakte os, og send os en email, eller Hvad der er App for at få flere oplysninger, vi accepterer OEM/Cutom henblik på en vifte af enten en stor eller lille mængde.Hvad ' sapp: 0086 15825776732.

Produkt Billeder

Kan tilpasses.

Generelt Minder

1, importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar. 2, skal Du tjekke med dit lands Toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 3, Ifølge vores erfaring, Brugerdefineret ind parceller, der ved tilfældig, omkring 0,5-1% parceller, der vil blive kontrolleret, og kan oplade nogle takst.

Om Forsendelse

1, er Alle elementer vil blive sendt ud inden for 1-5 hverdage efter modtagelse af betaling. 2, tracking nummer vil blive opdateret i baggrunden, når pakken er udstedt. 3, Package: Alle elementer er professionelt pakket med stor omhu for at sikre en sikker levering. 4, Leveringstid må baseret på forskellige lande og regioner rundt om i verden.Fra 7 dage til at 50days.

Tilbagevenden & Ombytning

1, garanterer Vi, at varerne er genstand for en streng kvalitetskontrol for at sikre, at de varer, du modtager, med god kvalitet.Hvis der er dårlig kvalitet, eller dele ufuldstændig, så længe du er i stand til at fremlægge de relevante forklarende materiale, vil vi give dig med returnering eller refusion service efter kontakt os. 2,Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe.

Feedback og Fllow os

1, dybt Vi håber, at du er tilfreds med dit køb fra os.Når transaktionen er gennemført, og du er tilfreds med det, bedes du venligst forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig. 2, Vi arbejder meget hårdt på for din 100% positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at lade os vide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig. 3, Bedes du kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi har god service, og ville gerne give 5-stjernet service.

Ønsker du en god og nyd din shopping!

Butik KBJW
Bøde eller Mode Mode
Mærke KBJW
Element Type Halskæder
Brugerdefineret rækkefølge Accepteret
Plating Real Gold Plated
Oprindelse KN(Oprindelse)
Halskæde Type Chokers Halskæder
Kæde Type Kæde
Fabrikkens beliggenhed Yiwu, Zhejiang, Kina
Vedhæng Størrelse 1cm
Længde 35+10cm, 45+5cm
Stil Trendy
Metaller Type Rustfrit Stål
Funktion Halskæde
Køn KVINDER
Kompatibilitet INGEN
Lejlighed Jubilæum
e-mail Kubiejewelry på outlook.com
Materiale Rustfrit Stål
Form\mønster Hjerte
Model-Nummer KKWX1007

Skriv en anmeldelse

Enkel Vinter Halskæde i Rustfrit Stål Real-Forgyldt Halskæder sæt 2stk Store Hjerte Vedhæng Halskæde Rolo Kæde Smykker til Kvinder

Enkel Vinter Halskæde i Rustfrit Stål Real-Forgyldt Halskæder sæt 2stk Store Hjerte Vedhæng Halskæde Rolo Kæde Smykker til Kvinder

Designer reference Bedes du vælge en farve præference ved kassen.Denne halskæde har en justerbar kæde på bagsiden, længde 5 cm, den oprindelige længde af denne choker er ca 45cm.De materialer, der er blå stribe glas perler, med ægte ferskvandsperle og barok perle vedhæng.Med naturen unikke karakter, vil du bære det som en daglig tilbehør.Hvis du er grossist, bedes

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!