Kategori

Ny Jul Hængende Personlig Overlevede Familie Af Ornament Jul Juledekorationer Nye År 2021 Jul Kerst Indretning

Nyhed

kr21.68

kr54.17

-59 %

På lager

Tags: mønt oprindelse, 2020 mønt, mønt trump, memorabilia, medal sport, 2021 mønt, mønt fantasi, medalje, medal military, 2020 medalje.

Ny Jul Hængende Personlig Overlevede Familie Af Ornament Jul Juledekorationer Nye År 2021 Jul Kerst Indretning >>>>Konto Detaljer

Bullet Punkter:

1、Unikke Jul Decors: Det personlige hjem vedhæng er et mindedigt home decor.

2、Innovative Design: Vi leverer familier med 2-6 personer.Længden af Jul indretning er ca 9 cm.Tilpasse deres navn og Julens budskab for alle, der ønsker dem sunde og glade hver dag.

3、PVC-Materiale: Lavet af miljøvenlige PVC blød gummi, Jule udsmykning er sikker og ikke-giftig, let at dekorere og bære.

4、Gave til Familie: Den perfekte Julegave til dine naboer, familie, venner, medlemmer af kirken og bedsteforældre.

5、Unikke Betydning: Med udsøgte og smukke mønstre og særlige elementer, vil dette være den perfekte måde at skabe varige minder om kærlighed.

Specifikation:

Navn: Personlig Familie Jul Vedhæng

Materiale: blød PVC

Størrelse: omkring 9*7cm/3.54*2.76 i

Vægt: ca 25G

Packing Liste:

1*Jul Indretning Vedhæng

>>>>Emne Vis

>>>>Efter Salg

Hvis du ønsker orden i stor mængde, bedes du kontakte os.Vi vil tilbyde en bedre pris til dig!

1. Vi sender pakke ud inden for 3 hverdag efter, at betaling er klar.

2.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse

3.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.

5.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen andget tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element i din possessionmore end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er NOEXCEPTIONS!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den oprindelige tilstand andpackaging med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.slaegtsbog.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1.12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage,hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI HAR IKKE REPARATION ELLER

3. UDSKIFTE DELE MED UDLØBET GARANTI.

4.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.slaegtsbog.dk!

1. Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du klassificere de oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) på www.slaegtsbog.dk med en"PERFEKT 5 STJERNER" og efterlade os en positiv feedback.Vi vil også gøre det samme for dig.

2.Hvis du ikke er tilfreds med den transaktion, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.

3.Vi arbejder hårdt på at sikre, www.slaegtsbog.dk Kunden er 100% Tilfreds, og løse eventuelle problemer for dig.Vi tror på, at alt kunne løses med kommunikation.Vi vil være her for at tilbyde den bedste service for dig.4.Alle e-mails og beskeder vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien.

Type Engroshandel No
Materiale Blød PVC
Oprindelse AE(Oprindelse)
Sæt Type No
Pakning Gaveæske
Model-Nummer 2021 Juledekoration

Skriv en anmeldelse

Ny Jul Hængende Personlig Overlevede Familie Af Ornament Jul Juledekorationer Nye År 2021 Jul Kerst Indretning

Ny Jul Hængende Personlig Overlevede Familie Af Ornament Jul Juledekorationer Nye År 2021 Jul Kerst Indretning

Ny Jul Hængende Personlig Overlevede Familie Af Ornament Jul Juledekorationer Nye År 2021 Jul Kerst Indretning >>>>Konto Detaljer Bullet Punkter: 1、Unikke Jul Decors: Det personlige hjem vedhæng er et mindedigt home decor. 2、Innovative Design: Vi leverer familier med 2-6 personer.Længden af Jul indretning er ca 9 cm.Tilpasse deres navn og Julens

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!