Kategori

SmallRig Quick Release NATO Klemme til Arri Roset Mount Til DSLR-Kamera Side Greb NATO Jernbane Kamera Rig - 2046

Nyhed

kr298.61

kr392.95

-24 %

På lager

Tags: arca swiss, buret smallrig, free float handguard, smallrig træ top håndtag, nato smallrig, arri plade, quick release foto klip, nato jernbane, quick release plade, rammen lille rig.

Designer: Yetta Hvid

SmallRig NATO Klemme til Arri Roset 2046

SmallRig NATO Klemme til Arri Roset 2046 gør det muligt at bringe ud den maksimale potentiale under optagelse, og det byder på masser af muligheder for udvidelse, som pr dine behov.Det kan bruges i mange scenarier, og det er ganske bekvemt for fotografen.

Vigtige Funktioner:

1. Det er forenelig med NATO ' s tog til bekvem fastgørelse og frigørelse, og det kan være låst stram via en låsehåndtag.

2. Det kunne vedhæfte på buret via NATO klemme på den ene ende og lægger via roset på den anden ende for håndholdt optagelse.

3. Det kunne vedhæfte NATO jernbane på den side af buret på den ene ende og fastgør Træ-Håndtag 1941 til håndholdt optagelse på den anden ende.

4. Det kunne vedhæfte NATO jernbane på den side af buret på den ene ende og fastgør NATO Tog med, og så EVF støtte til skærmen.

SmallRig NATO Klemme til Arri Roset 2046 kommer med en NATO-klemme og en Arri roset.NATO 's clamp er forenelig med NATO' s tog til bekvem fastgørelse og frigørelse, og det kan være låst stram via en låsehåndtag.M6-gevind huller kunne monteres på roset med skrue M6.Den Arri rosetter kan monteres på /1941 og derefter vedhæfte på NATO ' s jernbane / for hurtig udløsning.Det har sin stærke kompatibilitet, og som er gældende i mange scenarier.Det kunne vedhæfte NATO Jernbane 1409 på buret via NATO klemme på den ene ende og fastgør Roset Håndtere 1810 via roset på den anden ende for håndholdt optagelse.Det kunne vedhæfte NATO jernbane på den side af buret på den ene ende og lægger til håndholdt optagelse på den anden ende.Det kunne vedhæfte NATO jernbane på den side af buret på den ene ende og fastgør NATO Jernbane med ARRI Roset 1884 og derefter EVF støtte til skærmen.

Kompatibilitet:

Universal

Pakken Indeholder:

1 x NATO Klemme til Arri Roset 2046

Produkt Dimensioner: 36x32x18 mm

Vægt: 36g

Pakke Størrelse: 63x50x40mm

Materiale(r): Aluminium Legering

Kvalitet Originale Mærke Af Høj Kvalitet
Pakke Med pakken box
Model-Nummer 2046
Mærke SMALLRIG
Type NATO Klemme til Arri Roset Montere
Materiale Carbon Fiber
Målgruppe Korea
Størrelse 36x32x18 mm
Kompatibel For Dslr-Kamera Bur

Skriv en anmeldelse

SmallRig Quick Release NATO Klemme til Arri Roset Mount Til DSLR-Kamera Side Greb NATO Jernbane Kamera Rig - 2046

SmallRig Quick Release NATO Klemme til Arri Roset Mount Til DSLR-Kamera Side Greb NATO Jernbane Kamera Rig - 2046

Designer: Yetta Hvid SmallRig NATO Klemme til Arri Roset 2046 SmallRig NATO Klemme til Arri Roset 2046 gør det muligt at bringe ud den maksimale potentiale under optagelse, og det byder på masser af muligheder for udvidelse, som pr dine behov.Det kan bruges i mange scenarier, og det er ganske bekvemt for fotografen. Vigtige Funktioner: 1. Det

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!