Kategori

Mænds Ægte Koskind Læder Motorcykel Støvler Militære Kamp Støvler Mandlige Sko Udendørs Vandreture Mænd Bekæmpe Ankel Støvler

Nyhed

kr202.61

kr337.67

-39 %

På lager

Tags: keramiske souvenir -, får tag, kvæg veterinær, husdyr får, dart stål, militære stil støvler, udstyre hest, militær støvler super, smarte militære støvler, vejret militær støvler.

Funktioner

Farve: (Som billedet viser)

Bemærk

1. Bemærk, at 1-2cm afvigelser på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Item farve kan variere lidt, da farven i forskellige slags computerskærme kan være en smule anderledes.

3. De fleste fotos til model er bare for reklame.Den virkelige billeder, er sko uden modeller, bare hængt på en bøjle, og det er det element, som du vil modtage.

hvordan man måler din fods længde :

September 1: Forbered dig på et blank papir September

September 2: Placer din fod på det tomme papir September

September 3: Mark slutningen af din hæl og spidsen af din længste tå September

4. Sept: mål længde med en lineal og finde ud af størrelsen på nedenstående diagram

Størrelse

1 : du Bedes i henhold til din fods længde til at vælge OS size

2 : Vælg størrelsen OS ikke UK størrelse

3 : Det AMERIKANSKE størrelsen kun til reference,vi fulgte, er den EU-størrelse

fod længde

4 : Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte med os

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 3-7 arbejdsdage for at forberede din ordre, på grund af vores mange ordrer hver dag.

2. For de fleste produkter, vi tilbyder gratis Forsendelse (China post, luftpost eller ePack) For hele Verden.Bemærk: Hvis din ordre vejer over 2 KG, så vil vi sende din ordre ud med separate pakker.

3. Hvis du ønsker en hurtigere forsendelse måde, hurtig forsendelse som DHL og EMS er til rådighed, men det er ikke gratis. (Hvis du placerer en stor ordre, så du kan nyde gratis forsendelse via hurtig.)

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.Hvis du vælger hurtig forsendelse, skal du huske at forlade dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, kan du efterlade en positiv feedback 5 stjerner, og derefter fortælle os om det, endelig, kan du nyde en $1 RABAT på din næste ordre.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader en negativ feedback.Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb fra Tidesource, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage, da den leverede dato.

Anmodning:

1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato.

2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber

Vi er ungt og energisk firma-gruppen.De fleste af vores medarbejdere er unge mennesker, så vi vil altid fuld af energi til at arbejde.Når vi er unge, så vi er mere tilbøjelige til at følge nøje med fashion trend i verden, og så til at tilbyde kunderne den nyeste mode tøj.TideSource har sin egen fabrik til fremstilling af tøj, så det kan sikre en bedre kvalitet med en relativ lav pris.Udover, TideSource ejer nogle faste leverandører til at sørge for den type mangfoldighed af tøj.

Vi ved, at den vigtigste del af vores succes er vores kunder, så vi altid fokus på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

Drop shipping -, engros-og kundetilpassede er alle acceptable, er du velkommen til at kontakte os for at tale om samarbejde detaljer!

Øvre-Ægte Læder Type Ko Læder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lukning Type Lace-Up
Hæl Højde Hjemme (≤1 cm)
Sæson Forår/Efterår
Boot Højde ANKEL
Tå Form Rund Tå
Boot Type Desert Støvler
is_handmade Ja
Mode Element Nitte
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Model-Nummer 0185
Element Type Støvler
Øvre Materiale Ægte Læder
Mærke HAN VILDE
Ydersål Materiale Gummi
Indersål Materiale Pig Split
Lining Materiale Lærred
Mønster Type Solid
Aksel Materiale Lærred
Navn På Afdeling Voksen

Skriv en anmeldelse

Mænds Ægte Koskind Læder Motorcykel Støvler Militære Kamp Støvler Mandlige Sko Udendørs Vandreture Mænd Bekæmpe Ankel Støvler

Mænds Ægte Koskind Læder Motorcykel Støvler Militære Kamp Støvler Mandlige Sko Udendørs Vandreture Mænd Bekæmpe Ankel Støvler

Funktioner Farve: (Som billedet viser) Bemærk 1. Bemærk, at 1-2cm afvigelser på grund af manuel måling.Tak for din forståelse. 2. Item farve kan variere lidt, da farven i forskellige slags computerskærme kan være en smule anderledes. 3. De fleste fotos til model er bare for reklame.Den virkelige billeder, er sko uden modeller, bare

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!